2777
2789
عنوان

برادرشوهرم پدرشوهرمو تهدید کرده جاریم هم جر میخوره از حسادت ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 86 پست
منت قدیم خونه که متری ۴۰ بود رو از متری ۲۵ بهمون پول داد پدرشوهرم بیشترش از این میسوطم که چرا میلیار ...

من قبل طلاقم دوسال خونه مادرشوهرم نشستیم 

طبقه بالایی ما برادرشوهرم اومدن 

شوهرمنم مثل شوهرت خ کاری اهل ساخت و ساز بود صبح زود بیدار میشد میرفت سرکار 

برادرشوهرم تا ۱۰صبح می‌خوابید سر کار هم نمی‌رفت 

مادرشوهرم یادمه سیب زمینی پیاز خونه اونارو هم میداد ب ما نمی‌داد 

ازما اجاره میخاست از اونا ن 

یبار شوهرم گله کرد گفت رفتم خونه مامان دیدم واس داداشم ماکارونی داده منم برداشتم گفتم ب ما هم باید بدی 

گفتم اونا ندارن ولش کن 

دقیقا همون برادرشوهرم هی حسادت می‌کرد توقعش زیاد شده بود ببین ظاهرا میگی حق با ماست اونا بدن 

اما خودتو بزار جای اون 

طرف پول مفتی میگیره آره ولی غرورش رو حراج کرده 

درون خودش حالش از خودش بهم میخوره درنتیجه ب شما میپره عصبی میشه حسادت میکنه 

بعدا شوهرم برادرش رو برد یجا سرکار 

بعدم مادرش ی زمین تو روستا داشت شوهرم رفت بسازه ب زور برادرشم می‌برد اونم یذره کمک میکرد تو بنایی

ک هردو آخر سر اونجا حق داشته باشن 

باورت میشه چندسال بعد طلاق ما خبرشون شنیدم جاریم مادرشوهرم رو از اون خونه چندطبقه بیرون انداخته😐😐

(کل ساختمون بنام مادرشوهرم بود خودش اول ما دوم و جاریم طبقه سوم نشسته بودیم)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه ویلایی یه طبقه بسازین مغازه رم بگیر بزنه به اسم شوهرت حق خودتونه

هیچی نمیخوایم از لج اونا هم خونه رو تکمیل میکنم شده باشه با فروش طلا شده باشه از بابام یا کس دیگه قرض بگیرم 

منت نذاشتم بابا تو روشون هیچ ی بهصون نگفتم ولی هر کی بود تو سرشون میکوبید خونه ای که متری ۴۰ بود رو ...

من نمیگم حق با تو نیس اسی جان

ببین اونا ی زمانی تو خونتون نشستن اجاره ارزون دادن رفت تموم شد 

تو دلت نیت کن بگو خدایا بخاطر تو بهشون دادم آواره نباشن بعد دیگ فراموش کن بیاد خودت و اونا نیار خدا برکتش تو زندگیت نیاره 

اما منتی بزاری هم آتیش دشمنی بیشتر میشه هم مال دنیا ب کسی وفا نکرده 

حالا شما خوبی 

ولی خواهرم نیازی ب خونش نداشت ۴تا اپارتمان خریده بود ولی خودش مجانی تو خونه پدری نشست منو از اونجا بیرون کرد با تهدید 

چون اون دختر بود من مطلقه مامانمو تحریک کرد منو انداختن تو خیابون زمستون

آواره شدم بعد باز خودش خونشو با منت بهم داد ک همجا آبروم ببره بعدا فهمیدم 💔جلو همه فامیلا ک من محتاج اونم واس این میگم کاش میرفتم جای غریبه مستاجری اونجا نمی‌رفتم 

ببین الان ک دیگ دعوا شده با اونها بشینین همچی رو محاسبه کنین تا ثابت بشه ب اونا بیشتر کمک شده بعد کارای خودتون از پول ماشین خونه ب اونا نگین خودتون تو چشم نندازید

ی مدت نگو تا آروم بشن اونام سرگرم زندگی خودشون بشن 

اگ اینارو میگم ک بین دوتا برادر دعوا درگیری نشه اسی 

وگرنه منک ی خواننده تاپیکتم سود ضرری ندارم عزیز دلم 

من نمیگم حق با تو نیس اسی جانببین اونا ی زمانی تو خونتون نشستن اجاره ارزون دادن رفت تموم شد تو دلت ن ...

اونا میدونن بیشتر بهشون کمک شده فقط چشم دیدن موفقیت مارو ندارن 

خدا لعنت کنه

ن مادرشوهرم خ ظالم بود مارو میخاست بیرون کنه چون مخالف ازدواج ما بود جاریمو یاد داد از بالا بهم فحش ناموسی داد منم جوابش،دادم اومد دم در طبقه ما درزد و باز کردم منو زد منم زدمش ولی اون بیشتر زد قدش ازم بلندتر بود و منم اهل کتک کاری نیستم دستم خونی شد زنگیدم شوهرم اومد و ب مادرش گفت همه آتیش ها زیر سر تویه اونم گفت این زنت ینی من میخاد سکته ام بده و مطلوم نمایی کرد الان حقشه همون جاریم بیرونش انداخته 

چون ما از اونجا رفتیم مامان خودم قرض کرد پول داد بهمون

اما مادرشوهرم آخرم کار خودشو کرد واس شوهرم دنبال زن دوم بود رفت خواستگاری منم با شوهرم دعوا داشتیم خیانت کرده بود دیگ جدا شدیم

ولی خدا شر ظالما رو با ی ظالم دیگ دفع میکنه مادرشوهرم خ بهم ظلم کرد سر عقد دخترش منو از اتاق بیرون کردن چون مادرم دوبار ازدواج کرده گفتن بدشگونم هیچی نگفتم 

الان همون دخترش جدا شده 

ببین اسی جان هرجا دلت گرفت ب خدا واگذار کن بگذر 

این مساله مالی رو حتما الان رو کاغذ بنویسین هرچقدر ب شما کمک شده هرقدر ب برادرشوهرت الان حساب کنین ب قیمت روز 

بعد پولتون جدا کنین مستقل باشین دیگ توش حرف و حدیث درنیاد

الان مال دنیا خاصیتش جوریه ک مادر و دختر و پدر و پسر ب جون هم میندازه 

پارسال ی خواستگار داشتم ی زمین داشت با کمک باباش ۴طبقه ساخت دوتا خودش برداشت دوتا باباش 

بعد موقع فروش دعواشون افتاده بود و با پدرش قهر کرده بود 

متاسفانه مسائل مالی اینجوریه بازم خداروشکر شوهرت اهل کار و جنم پول درآوردن داره بیخیال و تنبل نیست خوشبخت باشی گلم

تو خانواده ما هم اینجوریه باورت میشه مامانم یواشکی سهم منو داد؟

سال ۹۵ همچی رو مساوی تقسیم کردیم ب قیمت روز

بعد خواهر بزرگم سهمش ویلایی بود بنامش شد نشست زیرپای مادرم ماک خبر نداشتیم ک سهم داداشم نده سهمش ۳دانگ مغازه میشد سهم خواهرم بده ب داداشم (آپارتمان بود)

بعد از سهم من بده ب خواهرم منم مقاومت کردم گفتم ن 

مامانم الان سهم منو یواشکی بنامم زده 

اونا بدونن منو میزنن🤦‍♀️ البته اون خواهرم خودش کارمنده تو ۱۵سال با حمایت و کمک مامانم ۴تا آپارتمان خریده مجرده ینی نیاز نداره 

بعد من شغل ثابت ندارم خ تلاش کردم نشد پارسال بمن حسادت کرده چرا مامان سهم تورو داده مال منو نداده گفتم حالا تو ۴تا داری ولش کن گریه زاری کرده ن حقم میخام 

حالا اصلا ۵تا خونه داشته باشه ب کجا میخاد ببره حتی بچم نداره ازدواج نکرده بگی ب بچش برسه 

باز من ی دختر از شوهر سابقم دارم اگ خدای نکرده مردم ب بچم میرسه گناه داره دختره 

میگ باید خونتو نصف کنی بدی بمن ۳دانگشو 

طمع دنیا اینجوریه 

منم گفتم من اندازه سهمم گرفتم ن کمتر ن بیشتر 

تو هم میخاستی سهمت بگیری بمن چ 

اسی فقط الان بهترین کار اینکه حساب کتابارو معلوم کنین بعد جدا کنین از اونا 

چون الان روشون ب شما باز شده هرچی بیشتر قاطی باشین درگیری بیشتر میشه 

الانم ک شوهرت ذهنش آنقدر درگیره تو جبهه شوهرت بمون اصلا باهاش دعوا و بحث نکن پشتش باش

چون ممکنه اونا بخان بینتون فاصله بندازن الان

ولی من تو تاپیک فرقی ندیدم فقط حسادت دیدمگفته مغازه و خونه داده به برادر شوهرش ماشینم زیر پاش گذاشته ...

جنس کمک ها باهم فرق داره ب یکی ماشین داده طرف باهاش رفته تفریح 

ب این یکی مشارکتی زمین میده خب اهل کاره چندطبقه می‌سازه سود میکنه 

مشکل از رفتار پدرشوهره است باید اونیکه تنبلتره رو ب راه بیاره کاری بشه ن بهش ماشین بده ک بیشتر دنبال تفریح بره 

شما ی مغازه بگیر مثلا ۳میلیارد با ماشین ۱تومن کلا ۴میلیارد 

درسته طبق تورم گرونتر میشه 

اما مثلا ب جاریت زمین بدن ۴میلیارد بره بسازه کدوم سودش بیشتره ؟

جاریش داره بخاطر این حسادت میکنه 

دقیقا خواستگارم پارسال همینجور شد زمینش ساخت با پول پدرش ۴طبقه

دوتاش خودش دوتاش پدرش 

الان برادرش بزرگتره مجرده اونم باید بگه چرا داداش با پدر شریک شدن؟

من ب جاری اسی اصلا حق نمیدم فقط دارم میگم ریشه این حسادت کجاست هرچی بیشترم ادامه بدن بدتر میشه کار ب تهمت زدن بهمدیگ میرسه

الان باید کل مبلغ ها رو حساب کنن بعد هرکی جداگانه سرمایشو راه بندازه اونا هرکار کردن دیگ بعدش زبونشون کوتاه میشه الان خودشون حق ب جانب گرفتن