2777
2789
عنوان

برادرشوهرم پدرشوهرمو تهدید کرده جاریم هم جر میخوره از حسادت ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 86 پست

چقدر نامفهوم صحبت میکنی 

فقط فهمیدم شوهرت راحت پول درمیاره هی خونه و ماشین میخره 

پدرشوهرتم پولداره

یه فیلم از تو هم گرفتن جالا چی نمیدونم

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلم چی برادرشوهرت گرفته؟

فیلم منو گرفته بود پارسال بود یا پیارسال فک کنم

داشتم تو اشپزخونه پدرشوهرم اینا کارمیکردمو خمو راست میشدم فیلم مسگرفت 

شوهرمم متوجه شد دعوا شد

بهترین کار که میتونی بکنی طلا بفروش سکه بفروش وام بگیر خونه سه طبقه رو بسازید بدون کمک پدر شوهرت بزرگ‌ترین جواب برای جاری و برادر شوهرته در ضمن اگر شوهرت هم خواست با پدرش و برادرش صحبت کنه بحث کنه کلمه ای حرف نزن که فردا تو بده نشی 

بهترین کار که میتونی بکنی طلا بفروش سکه بفروش وام بگیر خونه سه طبقه رو بسازید بدون کمک پدر شوهرت بزر ...

دقیقا فقط شوهرم دنبال دعواست بهش مسگم بیخیال شو توام همونقدری برای همه باش که همونقدر برات هستت

دقیقا فقط شوهرم دنبال دعواست بهش مسگم بیخیال شو توام همونقدری برای همه باش که همونقدر برات هستت

حق داره ناراحت بشه منم بودم همین کارو میکردم ولی شما بی طرف باش به هر حال شوهرت پسر و برادر اوناس و بحثشون رو فراموش میکنن و حل میشه ولی شما کلمه ای طرفداری کنید بده میشید تنها تمرکزت رو جور کردن اون پول باشه که خونه رو بسازید 

چه بی عقله برادرشوهرت خدا به دادت برسه تنها باهاش نمون

وسواس فکری داره الکی رو خودش اسم گذاشته نمیتونم کار کنم پیشرفت کنم زنشم هر چی بگه میره همونو میکنه و دعوا میندازه به زندگی همه و مادرشوهرم اینا

درسته پدر شوهرت فرق گذاشته

درسته برادر شوخر شما پر توقعه

اما اگر شوهر شما خونش و وقتی خودش مجرد بوده داده برادرش بشینه بعد ازدواجش باید پس میگرفته که خودش و شما توش زندگی میکردین نه من خونه دارم بدم به برادرم خودم برم مستاجری و دربدری اند دیوانگی محضه حالا اینم بیخیال وقتی یه اتفاقی میفته که باعث ناراحتی دلخوری آبروریزی یا هرچیزی بشه مثل همین فیلمی که شما ازش حرف میزنی همون موقع باید حل میشده حالا دعوا گله دلخوری همون موقع باید رفع و رجوعش میکردین نه بعد یک سال منتظر بود همچین روزی بیاد به روش بیاره نهایت بچه بازیه بعدم همسر شما مستقل ماشالله میگی درآمدتون خوبه زندگیتون داره میچرخه مبارکتون باشه ایشالله با تمام اینها همسرت هیچجوره نباید زیر بار کمک پدرش میرفته وقتی مطمعنم کسی که خوانوادش و میشناسه سمت همچین کاری نمیره انداره توانم خونه میسازم بار و بندیلم و میبرم زندگی میکنم بدون منت و جنگ دعوا و دلخوری میدونی طبق تجربه میگم شما فردا پس فردا بشینی خونه سه طبقه کلا زحمت و سرمایه شما رو انکار میکنن میگن خدا خیر بده فلانی و که برا اینا خونه ساخت و خیر و لطفش میره برا پدر شوهرت پدرشوهرتم امکان نداره بدون هیچ توقعی در آینده و مطالبه دنگ و سهم از اون خونه بخواد همچین لطفی بکنه و در آخر واقعا به جاریت تهمت نزن شاید برادر شوهر خودت همچین آدم نمک نشناسیه دیگه هر جوری مسئله رو نگاه کنی خود خود همسرت والبته تا حدودی شما مقصری

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

درسته پدر شوهرت فرق گذاشتهدرسته برادر شوخر شما پر توقعهاما اگر شوهر شما خونش و وقتی خودش مجرد بوده د ...

منم همینو گفتم دیشب دعوا کردیم گفت تو مسائل خانوادگیمون دخالت نکن کسی که تا حالا تو به من نگفته بود درسته صبح از دلم دراورد ولی نمیخواد درگیر این بحثا باشم

اسی لطفا منت قدیم ک تو خونتون نشستن رو نزار 

خود منم ۵سال رایگان تو خونه خواهرم ک مجرده زندگی کردم از ناچاری 

ازم بزرگتره تو زندگیم دخالت کرد مواقع حساس باعث بدبختیم شد بعد منو کشوند خونش بااجاره خ کم خونه ۴۵متری رو بهم داد از هفته بعدش توهین و فحش منم پول نداشتم جایی برم تحمل کردم 

میدونم تااخر عمر منتش میزاره کاش هیچوقت نمی‌رفتم تو خونش

شما ب مستاجرم خونتو میدادی استهلاک داشت نو مثل روز اول ک نمیمونه

ولی منت نزار لطفا

درمورد رفتار اونها هم نظرم اینک عصبی شدن و البته پررو هم شدن اما ریشه مشکل این نیست برادرشوهرت غرورش شکسته افتاده تو رقابت با شوهرت 

برادرشوهر سابقم هم همینجور بود میدونی چرا 

چون مقصر رفتار پدرشوهرته هیچوقت نباید ب کسی ماهی بدی باید ماهیگیری یادش بدی اینک ب کسی خونه بدی بشینه بعدا بیرونش کنی منت بزاری لطف نیس کاش بهش ی قطعه زمین از اول میداد یادش میداد رو پای خودش بایسته خودش زحمت بکشه بسازه با دست رنج خودش باشه الان دیگ ب شوهرت حسودی نمی‌کرد اون الان غرورش شکسته

2810