2777
2789
عنوان

برادرشوهرم پدرشوهرمو تهدید کرده جاریم هم جر میخوره از حسادت ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 86 پست
حق با شماست بعضی پسرا با جار و جنجال همه چی رو بهرنام خودشون میکنن برادر شوهرت از اوناس

اره گفته خودمو میکشم نمیدونی که چی از دست این جاری عفریتم میکشم 

خودشم به زور میخواد نزدیک کنه به بابام بی حیا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت بهت هیچی نمیدادن چه حالی میشدی ؟ فک کردی با راحتی به همه چی رسیدیم ؟

من الانم هیچی بهم ندادن نمیدونم هم چطور به قول تو به همه چی رسیدین ولی مهم الانه که دارید پس نیازی به این واون ندارید

ازدید من حق باجاری پدرشوهرپول مغازه رومیده شماخونه اتون سه طبقه کنید ودراصل مالک سه طبقه شوهرت میشه ...

وا از قبل به اونا همه چی داده خونه و مغازه هم تازگیا به اسمشون کرد 

خب دیگه ما از اونا هیچی نمیخواستیم ک درسته فرق گذاشتنشون اذیتمون میکرد خودش اومده اصرار کرده سه طبقه ...

اره سکه طلادهرچی داری بفرش از کسی هم نه پول بگیر نه مالش.. بزار هرچی میخواد به برادرشوهرت بده چون اینطور هیچ لذتی از اون خونه نمیبرید. جدا کنید کلا

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بابا به اسم خودش نمیکنه پدرشوهرم تازگیا که پول خونه برادرشوهرمو بهمون داد خونه رو کرد به اسم اونا مغ ...

پول خونه ومغازه روکرده ،شوهرت حساب کنه 

بعد یه روز مردانه پدروپسرا بشینن بگه برادرمن اینقدر پدرم به تو بخشیده ،من مخالفت نکردم 

حالا این مغازه رو به من بده ،ازپول مغازه وخونه توکمتره 

من بچه این پدر نیستم ،تو فقط بچه اشی ،

دارایی خودم ربطی به اینکه بچه این پدرم ومن مثل تودراموالش سهم دارم نداره 

سکوت کنید ،منصرف بشید ،تمام دارو ندار پدرشوهرمیگن به اسم ماکنید

من الانم هیچی بهم ندادن نمیدونم هم چطور به قول تو به همه چی رسیدین ولی مهم الانه که دارید پس نیازی ب ...

کاش به برادرشوهرمم هیچی نمیدادن من تا عمر دارم هیچی نمیخواستم 

چندین سال مفتی تو خونه من نشستن همه جاشم فرسوده کردن تازه متراژ هر خونه تو اون منطقه ۴۰ میلیون بود پدرشوهرم از متری ۲۵ پول مارو داد من خونه بدهکارم به ادم نمک نشناس ؟؟

پول خونه ومغازه روکرده ،شوهرت حساب کنه بعد یه روز مردانه پدروپسرا بشینن بگه برادرمن اینقدر پدرم به ت ...

حرف زدن باهاش تاثیرق نداره 

پدرشوهرمم میل به دادن نداره که زود منصرف شده دیگه وگرنه اگه پدر بود زود منصرف نمیشد 

پول خونه ومغازه روکرده ،شوهرت حساب کنه بعد یه روز مردانه پدروپسرا بشینن بگه برادرمن اینقدر پدرم به ت ...

تازه تو شوهرستان ما قیمت هر متر اپارتمان ۴۰ تومنه از متری ۲۵ پول مارو داد پدرشوهرم انگار من به جاریم خونه بدهکارم

چند نفر پرسیدن یعنی چی فیلمتو گرفته جواب ندادی

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
این کار باعث تفرقه بین خانواده میشه پدرشوهر ت ازاول نباید کمک برادرشوهرت میکرد ت خودش زحمت بکشه اگر ...

متنفرم از تک تکصون شوهر من از ۱۳ سالگی رفته کار کرده یه اینجا رسیده مردم فک میکنن به راحتی به اینجا رسیدیم 

2810