2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

94 بازدید | 8 پست

سلام خانما خوبید من مادرشوهرم اصلا بهم زنگ نمیزنه من باردارم میدونه درد دارم همیشه ولی حالمو نمیپرسه منم قبلا هروز زنگ میزدم اینم بگم شبا شوهرم تماس میگیره حرف میزنه منم دیگه همون شبا با تماس شوهرم یه حالی میپرسم ولی اینکه خودم زنگ بزنم به هیچ وجه ..حالا اونیکی پسرش قراره برای کاری بیاد خونه من ..از صبح ۲۰ بار زنگ زده هم تصویری هم اینجوری بنظرتون چطور حالیش کنم کارش زشته بخاطر خودمون بهمون زنگ نمیزنه ولی کارش بیوفته زنگ میزنه نمیخوام گلگی کنم بدتر میکنه چطور جونشو بگیرم 

به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم ی کاری کردم بهم زنگ نزنه از خدات هم باشه که زنگ نزنه راحتی. اما اگر دوست داری جوابشو بدی این ...

دختراش یادش میدن بعد زنگ‌نمیزنع انتظار داره ما زنگ بزنیم هروقتم شوهرم بهش زنگ میزنه بد منو میگع ولی گلگی میکنه ازم زنیکه

دختراش یادش میدن بعد زنگ‌نمیزنع انتظار داره ما زنگ بزنیم هروقتم شوهرم بهش زنگ میزنه بد منو میگع ولی ...

ولش کن اصلا اهمیت نده شوهرت هم زنگ زد اگر گفت تو باهاش حرف بزنی سرتو به ی کاری مشغول کن الکی بگو خودم بعدا بهش زنگ میزنم ولی نزن

ولش کن اصلا اهمیت نده شوهرت هم زنگ زد اگر گفت تو باهاش حرف بزنی سرتو به ی کاری مشغول کن الکی بگو خود ...

باردارم حساس تر شدم ..فکر کنم برای برادرشوهزم دختز دیدن میخوان برن بگیرن دیگع منو محل نمیدن خخخ

باردارم حساس تر شدم ..فکر کنم برای برادرشوهزم دختز دیدن میخوان برن بگیرن دیگع منو محل نمیدن خخخ

الان اصلا به این چیزا فکر نکن سعی کن فکر سلامتی خودتو بچه ات باشی. ببخشیدا به درک فکر میکنی حالا دردسرهات بیشتر هم میشه وقتی جاری بیاد.