۳۰ سال یادش نبوده واسه پسرش یه تولد بگیره. حالا که ما ۵ ساله ازدواج کردیم هرسال هی میگه من امسال واسه حامد تولد میگیرم. اوایل نمیذاشتم میگفتم نه. تا دیگه پارسال با خودم گفتم بذار حالا یه بار بگیره دست از سرم برداره. پارسال تولد گرفت حالا دوباره شروع کرده داره از الان میگه امسال هم من برای حامد تولد میگیرم.
تولد شوهرم شب یلداست. بنظرتون مسخره نیست جلوی جمع بجای اینکه زنش واسش تولد بگیره، ننش بگیره؟؟
به شوهرمم که میگم میگه ولش کن بذار بگیره چه اشکالی داره مادره.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مادرشوهر منم همینه تازه شوهر من دوتا تولد داره یکی شناسنامه ای یکی اصلی شناسنامشو ۳۰ روز جلوتر گرفتن تا وقتی مجرد بود اصلی رو هم براش نمیگرفت الان هر دوشم میگیره یهو پامیشه میاد خونمون با شیرینی و کادو اوایل خیلی حرص میخوردم الان برام مهم نیست
آره بابا هر چی تو خونه میشد سریع گزارش میداد😑الان دیگه کمتر میگه چون میدونه من بدم میاد
من میفهمیدم شوهرم گزارش میده ولی خودش اصلا قبول نمیکرد. یه روز که خونه مامانش بودیم و با شوهرم هم قبلش دعوام شده بود، گوشیمو گذاشتم روی ضبط و گفتم من برم پایین کار دارم بعد میام. یه ربع بعدش اومدم صدای ضبط شدشونو گوش کردم دیدم شوهرم توی همین یه ربع کلی پشت سرم حرف زده.😅 وقتی صداشو شنید پشماش ریخت. منم مگه ولش کردم پدرشو دراوردم
آفرین منم بی محلی کردم آدم شد😂😂طوری ک غذا هم بهش نمیدادم انگار برام وجود نداشت الان دیگه تحمل ندار ...
اره افرین😅😅🤣 بنظرم اول باید خوب خامش کنیم
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست