2777
2789
عنوان

چرا انقد دخترا بد دهنننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 77 پست
تا قیامت حق

خیلی باحاله آهنگش

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم میخاد داد بزنم که ازت بدم میاد

😂🤣جااان

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
شخصیت خودتو نشون میدی اوکیه😂

مشکلی نیس حاله خوشو عشقه

دلم میخاد عکساتو همه رو پاره کنم

💔

نخون لعنتی قلبم ب درد اومد

از اون جهت به خودت مربوطهاینکه به فحش دادن یا ندادن بقیه کار داری و سعی در مثبت جلوه دادن خودت داری ...

این سایت نه کسی منو میشناسه که بخواد تحسینم کنه ،نه من دنبال اوکی گرفتن از دیگرانم

فحش دادنم مث خیلی چیزای دیگه نیست که روشن فکری باشه یا این چیزایی که شما فک میکنین باکلاسه،ی پچیزایی هست در سراسر جهان تابو یا بد شناخته میشه

منم نگفتم فحش نده

دلت میخواد فحش بده 

به من چه

هرکس تو گور خودش میخوابه

من گفتم خوشم نمیاد

اینجا دیگه به تو ربطی نداره

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
فقط بیرون نیست ک اینجاهم‌ی کامنت بزاری باب میل نباشه میریزن سرت روزی صدبار کامنتم ریپ‌میخوره و مورد ...

دقیقا

منم نظر خودمو گفتم

به اونا ارتباطی نداره،اونا هرکاری دوست دارن انجام بدن،از نظر من پسندیده نیست این کار و من هم نمیتوونم نظرمو تحمیل کنم بهشون

ولی اینکه اوناا میان کامنت منفی میذازن واقعا زشته

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
دقیقامنم نظر خودمو گفتمبه اونا ارتباطی نداره،اونا هرکاری دوست دارن انجام بدن،از نظر من پسندیده نیست ...

من ی کامنت گداشتم تو تاپیک پربازدبد روزی چندبار ریپ میخوره فحسم میدن منم فقط میخونم و میخندم

2810