2777
2789

از روز اول هر کی منو میدید به جاریم میگفت چقد ازت سرتره از نظر ظاهری همیشه هم میگفتن خیلی باشخصیته و جایگاه اجتماعی داره دستش تو جیب خودشه و اینا..جاری منم شروع کرد به بازی روانی و هم دستی با مادرشوهرم برای کوچیک نشون دادن من ..منم هرر روشی بگین پیاده کردم درنهایت تو روم با پررویی گفت اینقدر بدبخت و مظلومی که حتی نمیتونی جواب بدی..خیلییی دلمو شکونده خیلییی..حتی بانهایت بیشعوری برگشت گفت پسرت عین قومت وحشیه در حالی که خانواده پدری و مادریم همه خیلی محترمن و برای همه ثابت شده اس..منم به شوهرم گفتم دیگه کاری بهش ندارم و میخوای برادرتو ببینی خودت میری..این جاریم هم عشق مادرشوهرمه و پدرشوهرم انگار کلفته مادرشوهرمه و خلاصه همشون طرفدار جاریمن اینقدر که زبوووون بازه و زرنگ..خلاصه که دیشب خواب دیدم اومده خونه ام و همینجوری که صحبت میکرد یهو یادم اومد این ادم چقدر اذیتم کرده و باهاش سرسنگین شدم یهو عصبانی شد و قیافش خیلییییی ترسناک شد و بهم حمله کرد منم یه ایه که همیشه پدرم میگه برای از شر گزند شیطان به دور موندن بود رو تکرار میکردم و میزدم بهش اونم تیکه تیکه میشد خیلی ترسناک بود ولی اخرش دلم اروم شد و به شوهرم گفتم دیدی این چه موجودی بود!این چه خوابی بود بسم الله😰😰😰😰😰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از بس بهش فک میکنی خوابشو میبینی دیگه

اتفاقا دیگه برام اندازه سرسوزن ارزش نداره و بشدت درگیرکارا و برنامه های خودمم..اگر میخواستم خواب ببینم باید خواب کارکردن میدیدم😅