2777
2789
عنوان

بچه ها من خونم و وسایلم خیلی داغونه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3012 بازدید | 151 پست

والا من ایرادی ندیدم تو خونه ات ، خونه ست دیگه خوبه

اگه ظروف پذیرایی چند دست داری میتونی اونا رو بجای برقی ها تو دکوری آشپزخونه بذاری ، مثلا اگه آجیل خوری میوه خوری چینی داری بذاری تو جا دکوری یا اگه ظروف شیشه ای واسه پذیرایی داری جاشون رو با برقی ها عوض کنی 

رو اپن هم یه رومیزی خوشگل بنداز 

بعد اینکه یخچال رو چرا اینوری گذاشتی تو همون جای خودش چرا نذاشتی؟

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جا دید داره میگم مهمون ی شبه نیس متاسفانه ی هفته میمونه بعد مطمینم بدتر می‌ره پشت سرم مسخره می‌کنه

گفتم که استارتر عزیز 

چرا سختش کردی  ،زندگی رو اسون بگیر 

خب وقتی جا نداری  انباری نداری  بزار سرجاشون بمونه . 

دنیا که به اخر نرسیده 

والا من ایرادی ندیدم تو خونه ات ، خونه ست دیگه خوبهاگه ظروف پذیرایی چند دست داری میتونی اونا رو بجای ...

عزیرم باکس خود یخچال کوچیکه قراره کابینت ساز بیاد درستش کنه فردا ولی در رابطه وسایل دکوری اتفاقا زیاد دارم ولی اونا تو کابینت جا میشه ولی این برقیا جا نمیشن نمی‌دونم چیکارشون کنم

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍

من بچه ها وسایل خونم شاید قدیمی باشه ولی از رو عکسا میتونین بفهمیم من هیچ چیزاضافب تو خونه نداشتم همه چی سرجاش بود و خیلی ساده در رابطه با برقیا بخدا خودمم دوستندارم ولی چیکار کنم کمد دیواری انباری خونه تک خواب شهر غریب مهمون چن روزه نمی‌دونم کجا بذارمشون

بابا بقرررران قسم جا ندارم کابینت‌ها اصلا جا نیس توش انباری هم ندارم آخه پس کجا بذارم خودمم اصلا خوش ...

عزیزممم نمی‌خواد که قسم بخوری 😍

بخاطر خونه ی خودت گفتم چون دید داره به هال بد دیده میشه 

حالا تمام سوراخ سمبه های خونه رو نگاه کن ببین جایی پیدا نمیکنی براشون ؟

ن متاسفانه ولی بذاره فردا کابینت ساز بیاد درستش کنه

گلم نگران نباش خونه ات همینجوریش هم خیلی شیکه لازم نیست تغییری ایجاد کنی ، من اگه مهمون بیام تو این خونه هیچ ایراد خاصی نمیگیرم ، بعد هم تو خیلی لطف میکنی یه هفته پذیرایی میکنی ازشون اگه ایرادی بگیره از بیشعوری خودشه تو مشکلی نداری

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
من بچه ها وسایل خونم شاید قدیمی باشه ولی از رو عکسا میتونین بفهمیم من هیچ چیزاضافب تو خونه نداشتم هم ...

وسایل خونه ت هم قشنگ و مرتبه عزیزم 

الهی که به شادی و سلامتی زندگی کنید 

گلم نگران نباش خونه ات همینجوریش هم خیلی شیکه لازم نیست تغییری ایجاد کنی ، من اگه مهمون بیام تو این ...

فپای مهربونیت عزیزم ممنونم که درکم کردی🥺❤️

من خونهداشتم اپارتمان بود سال ساخت بالابود سالها هیجی دکوری نخریدم قابی جیزی حتی گل هیجی

پولامون جمع کردیم بااون خونه رفتم جای بهتر

وبعدتازه طبق اون خونه ی وسایلایی خریدم

حتی مبلام خراب بودن ساختم باهاشون

اصن ب کسی مربوط نیست اعتمادبنفس داشته باشید ب کسی رو ندید نظربیخود بده ناراحت شیدیا.... 

حالام وسایلات اسی خوبن بزا انشاالله پس انداز کن خونه کوچیکم شده بخر برو توش بعد بخرچیزی

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

2810