2777
2789
عنوان

بچه ها من خونم و وسایلم خیلی داغونه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3516 بازدید | 151 پست
راست میگی ها ..باید خانه مینوشتم ...ویراستار خوبی میشی بالام 😂

عکس که ندیدم گفتم حداقل یه کمکی به شما بکنم ...😂😒

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هایی که دارید جهیزیه میخرید لطفا گوش کنید : خیلی از وسایل برقی واقعا اضافه ست ، الان وسیله هایی اومده که کار ده تا وسیله رو انجام میده جاگیر هم نیست پرتش میکنی به گوشه کابینت

لطفا موقع خرید جوگیر نشین دخترا ، خرج هم رو دست مامان بابا نذارین

الان روزگاریه که وسایل دارن چندکاره و کوچیک میشن خیلی خوبه این خیلی خوبه

یه نگاه به مدلهای جدید جاروبرقی بکنین ، یا حتی لباسشویی هایی که دم دستی هستن من یکی از دوستام خریده اون اصلی دیگه استفاده نمیکنه یه گوشه حموم گذاشته

کلا منظورم اینه که الان خیلی روزگار خوبی شده از نظر چندکاره بودن وسایل و کوچیک شدنشون ، کرور کرور نخرین انبار کنین تو خونه به مرور میفهمین دارین با ساده ترین و دم دستی ترین ظروف کارها رو انجام میدین

عجب 

بچه ها لطفاً مد نظر داشته باشید من خونم کوچیکه یکخوابست انباری ندارم کمد دیواری ندارم شهر غریبم خونه کسی نیس چیزی یدم نگه داره و اینکه مهمون بیاد ی هفته میمونه همه جا سرک می‌کشه لطفا اینارو مد نظر داشته باشید کابینت ام کیک و کم عمقه یذرع جا توش نیست واسه وسیله برقی بزرگ

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
2810