2777
2789
اومدی میگی اینا میخان ی مرد براشون مثبت 18 بذاره بنظرت چیه؟

غیر اینه؟!دقیقااا همین بود خودشونم گفتن بخون اصا الان بشما چ وکیل مدافعی

بیخیال بابا برم ب زندگیم برسم شمام تو جهل خودتون بمونید

بابای🚶😂

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
😂😂😂😂😂😂ولی کاری ندارم ۴ تا جوک بیشتر توش نیست😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای خدا🤣🤣🤣

عاقا الان رفتم دوباره چک کردم فقط 3 تا جوک بود ...دو تاش تصویری بود (عکس ) یکیش هم تایپی بود ...

اگه میخوای ، ما سر این مسئله دعوا کنیم هان ؟🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاربران عزیزی که از تگ نی نی یار ناراحت بودن اگه تو خونه پماد سوختگی ندارید زینک پیشنهاد میکنم😂

بابا بیا این کَنه هارو از من بکن میگن چرا نزاشتین جک۱۸+بگ چرا بقیه رو متوجه کردید طرف اقاس

😂😂

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
ببین اونی که میره شخم میزنه تا ببینه چیه خود شما هستید.، تا شب هم تو‌این تاپیک می موندم متوجه نمیشدم ...

بله از اولم مشکوک بود اصلآ واژه مثبت ۱۸ دیدم فهمیدم مرده رفتم پروفایلش مطمئن شدم 

از اول گفتن حرفو بنداز زمین صاحبش خودش برمیداره چرا اینقدر ۱۰۰۰درجه سوختی خدا عالمه

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
عاقا الان رفتم دوباره چک کردم فقط 3 تا جوک بود ...دو تاش تصویری بود (عکس ) یکیش هم تایپی بود ...اگه ...

بنده خدا دود شد رفت😂😂😂🤣🤣🤣

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بله از اولم مشکوک بود اصلآ واژه مثبت ۱۸ دیدم فهمیدم مرده رفتم پروفایلش مطمئن شدم از اول گفتن حرفو بن ...

مشکوووککککک😂😂😂😂😂

جون زده مثبت ۱۸

نترس الان دیگه ی کودک هم میدونه اینجا نباید از این حرفا زد

چون امثال شما درجا میاد نابوش میکنه

😂😂😂😂

بچرخ ببین بازم مورد پیدا میکنی 

🤣🤣🤣

خودشیرین سایت🤣🤣🤣🤣🤣

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

کاربران عزیزی که از تگ نی نی یار ناراحت بودن اگه تو خونه پماد سوختگی ندارید زینک پیشنهاد میکنم😂

عزیزم میتونستی خیلی ساده و مودبانه بگی عذر میخوای بابت کارت 

ولی هنوزم در تلاشی با این ادبیات با دیگران مجادله کنی 

عجیبه!

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

عزیزم میتونستی خیلی ساده و مودبانه بگی عذر میخوای بابت کارت ولی هنوزم در تلاشی با این ادبیات با دیگر ...

چیکار کردم که عذر خواهی کنم؟نه توهین کردم نه حرف بدی زدم کاربر اقا گفتن جوک مثبت ۱۸ میخوان منم تگ کردم از صبح تا حالا ریشه مارو خشک کردین توقع معذرت خواهی هم دارین والا این عجیب تره حالا انگار قرار بود تو این تاپیک اورانیوم غنی کنن بنده جلوشو گرفتم عجبا

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
چیکار کردم که عذر خواهی کنم؟نه توهین کردم نه حرف بدی زدم کاربر اقا گفتن جوک مثبت ۱۸ میخوان منم تگ کر ...

عزیزم تگ شما میتونست باعث بشه کاربری این اقا حذف شه ...حالا به هر حال عذر خواهی هم چیزی از انسان کم نمیکنه منم توقع نداشتم که انقدر عصبی هستید...موفق باشید

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

عزیزم تگ شما میتونست باعث بشه کاربری این اقا حذف شه ...حالا به هر حال عذر خواهی هم چیزی از انسان کم ...

والا اعصاب برام نموند از صبح

فعلا ک اون اقا تعلیق نشدن پس جایی برای نگرانی نیست 

هر کاربر در روز ۶ سهمیه تاپیک داره این ۴۸ نفر ک به من پریدن میرفتن تاپیک میزدن چی میشد اینهمه شلوغش کردن انگار من جنایت کردم

@لیاممم   چیشد چرا پستتو جواب میدادم چرا حذف کردی💔😐😂

والا اعصاب برام نموند از صبحفعلا ک اون اقا تعلیق نشدن پس جایی برای نگرانی نیست هر کاربر در روز ۶ سه ...

از ظهر ک تو این تاپیک بودم دیگ سایت نیومدم تا الان

یِ لایک اینجا داشتم باز کشیده شدم تواین تاپیک سمی😂

میبینم ک هنوزم بعد ساعتها ول کنت نشدن خدای مـــــن😂😂

بجرات میتونم بگم عجیب ترین تاپیک برام بوده😦

اینک شما ب بقیه فهموندین کاربری برای آقاس و جوک مثبت هجده خواسته (و نینی یارو صدازدین کار درستو انجام دادین و نزاشتین این مسخره بازی ادامه پیدا کنه...) ...شما قصدتون اگاه کردن بوده چرا انقد ب کاربرا برخورده  اخه...

جالبترشم اینه ک نینییار هنوزم پیداش نشده...

@لیاممم چیشد چرا پستتو جواب میدادم چرا حذف کردی💔😐😂

غلط املایی داشتم مجوز ویرایش نداد پاک کردم دوباره نوشتم عزیزم😄

از ظهر ک تو این تاپیک بودم دیگ سایت نیومدم تا الانیِ لایک اینجا داشتم باز کشیده شدم تواین تاپیک سمی� ...

اره بخدا عجب گیری افتادم نی نی سایت نیس نی نی سمه

اره بخدا عجب گیری افتادم نی نی سایت نیس نی نی سمه

ازالان ببعد دیگ هیچ جوابشون نده بزا اونا ادامه بدن ببینن بکجا میرسن تهش😂😂😂😂

2810