2777
2789
عنوان

خونواده شوهرتون تا چه حد مایه گذاشتن تو زندگیتون

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 28 پست
خداروشکر، خوبیش اینه چون خودتون هم سختی کشیدین بیشتر قدر میدونید

بله

کمک بود

ولی واقعا دویدیم دوتامونم

ولی الان عالی واقعا🤲🏻💜❤ خداروشکر

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صفرتا صد خرجش با شوهرم بود اونا هیچی ندادن کادو سرعقدو اینام ندادن

خونواده خودت چی؟ منم دقیقا صفر مطلق بجاش زبون دراز دارن و حرف مفت میزنن با اینکه بابام سنگ تموم گذاشت 😐

مالی انتظار نداشتیم ولی یه برادرهمسرم لباسشویی و تلویزیون و میزناهارخدری و مبل و میز تلویزیون و ماهو ...

خدا حفظشون کنه همینکه اخلاق داشته باشن و زخم زبون نزنن هم خوبه ،در همین حدم سایه داشته باشن آدم راضیه 

خدا حفظشون کنه همینکه اخلاق داشته باشن و زخم زبون نزنن هم خوبه ،در همین حدم سایه داشته باشن آدم راضی ...

دقیقا

برای همین رفتارشون هست که بشدت قدردانم 

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

حتی ما رسم داشتیم کادو بدن برای جهیزیه داییم اینا هرکدوم یه کادو خریدن خواهر شوهرم اومد جهیزیه رو دی ...

خواهر شوهر من اومد دید چیدیم گفت حالا مثلا خیلی قشنگ شد یعنی چشم نداره ببینه بیچاره چون باباش کلا بچه هاشو حساب نمیکنه‌و واسش جهیزیه خوب نذاشته

خواهر شوهر من اومد دید چیدیم گفت حالا مثلا خیلی قشنگ شد یعنی چشم نداره ببینه بیچاره چون باباش کلا بچ ...

نه بابای اینا به دخترس خیلی میرسه به پسرش اصلا 

خواهر شوهر من قشنگکگ بادقت نگاه میکرد یه موقع کم وکسری داشت بره بخره که کار خودشم کرد رفت یه دور کل خونشو عوض کرد😂😂😂

ما خونه سازمانی هستیم تقریبا قراردادمون ده سالست ولی خب خونه هم داریم بعد این ده سال میریم اونجا

همش هی میگه واای اجاره نشینی خیلی سخته ادم باید خودش خونه داشته باشه... میخواستم بگم تو توی شهرستان خودت خونه داری ما تهرانیم اخه بعدشم وقتی بابات پول پوشک بچت و قسطای وامت رو بده خونه میخری دیگه😂😂

نه بابای اینا به دخترس خیلی میرسه به پسرش اصلا خواهر شوهر من قشنگکگ بادقت نگاه میکرد یه موقع کم وکسر ...

بعضیا زیادی صحبت میکنن ، خواهر شوهر منم سریع رفت شوهرشو کرد وسیله خونه ، با اینکه شوهرش کارش به مشکل خورده بود،حتا یسریاش دقیقا از مدلی که من گرفتمه 

بعضیا زیادی صحبت میکنن ، خواهر شوهر منم سریع رفت شوهرشو کرد وسیله خونه ، با اینکه شوهرش کارش به مشکل ...

هعییی اره واقعا

ولشون کن بابا اینا خودشون بیشتر از ما اذیت میشن بس که فکر و خیال میکنن همش

هعییی اره واقعاولشون کن بابا اینا خودشون بیشتر از ما اذیت میشن بس که فکر و خیال میکنن همش

اره ،ولی واقعا کم گذاشتناشون و حرفای مفت و روداریشون رو مخه هی میاد تو ذهنم