2777
2789

جشن نامزدی ، عروسی، خرید عروسی (چمدون،حوله،لباسو..) ، سرویس طلا، آینه شمعدون، کادو سر عقد و عروسی، عیدی ،یلدایی، کادو تولد؟؟

چه کارهای انجام دادن یا ندادن؟ منم  مینویسم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداییش تو بدی کردن از هیچی دریغ نکردن برام

خدا جبران کنه براشون

از دست من که خارجه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

هیچی سه تا کالا با شوهرم بود که گفتن چون جهاز نداری سه تا کالا به جای عروسی اونم مادرشوهرم به سلیقه خودش اشغال خرید     فقط تولد و عیدی به خودم و شوهرم هرسال میدن سالی یکی دوبارم دوتا مرغی یه کیلو گوشتی چیزی میدن دیگه به غیر اینا نه خرید عقد کردن نه عروسی نه طلا خریدن نه تو پول پیش خونه کمکمون کردن 

عزیزم مادرشوهرم نیومد عقدمون اصلا

مخالف بود با من همسرم بدون رضایت مادرش عقدم کرد

هیچ مایه ای

پدرش هم رهاشون کرده وطلاق گرفته

منم توقعی از همسرم نداشتم تقریبا ساده اومدیم سر زندگی در حد توانمون

اقایون درخواست دوستی ندن  

هییچیییی فقط سر درد بودن

فقط کنار گوشمون ور ور کردن 

حتی میخواستن بهم یه النگو بدن پررو پررو به شوهرم گفته بودن تو بخر ما بدیم تو برو بهش لباس بده کادو تولد😐😐شوهرمم قبول نکرده بود گفته بود خودتون لباس رو بدین من النگو رو میدم بعد یه قضیه فهمیدم

حلقه نامزدی هم حتی شوهرم خرید

مالی انتظار نداشتیم 

ولی یه برادرهمسرم لباسشویی و تلویزیون و میزناهارخدری و مبل و میز تلویزیون و ماهواره و بلوری و ساند بار دادن بهمون 

عاطفی و روانی حمایت صد در صد کردن

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

2810