2777
2789

سلام من از بچگی با اینکه خیلی برون گرا بودم ولی به خاطر یه سری مسائل کلا میترسیدم صحبت کنم و همیشه ساکت بودم 

الان چند وقته که برخلاف گذشته که خیلی ساکت بودم و حرفامو کنترل میکردم به شدت پر حرف شدم و اصلا نمیتونم جلوی خودمو بگیرم که حرف نزنم 

حتی حرف هایی که میدونم به ضررم هس رو هم میگم

چکار کنم که بتونم صحبت هامو کنترل کنم و بین پر حرفی و زیادی ساکت بودن تعادل ایجاد کنم ؟

من این مشکل رو داشتم. اگر پولشو داری از تراپیست کمک بگیر من از همون روز اول جوری تغییر کردم که همه هم متوجه شدن

اول معمولا ریشه یابی میکنن دلیلشو چون برای هرکسی فرق میکنه. من کمبود توجه داشتم ک زیاد حرف میزدم

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤
من این مشکل رو داشتم. اگر پولشو داری از تراپیست کمک بگیر من از همون روز اول جوری تغییر کردم که همه ه ...

میدونی من تعجبم ازینه که چند وقته کاملا یه آدم دیگه شدم هر رفتاری تو گذشته میگردم الان کاملا برعکسش انجام میدم

قبلا کم حرف بودم الان پر حرف شدم ، قبلا به شدت درس خون بودم الان به شدت تنبل و ضعیف شدم توی درس ، قبلا عاشق کتاب خوندن بودم الان حالم از کتاب بهم میخوره ، قبلا به شدت صبور بودم الان با کوچک ترین چیز از کوره در میرم  و ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دو هفته پیش خونه مادرشوهرم بودم انقدر باهاشون گرمه صحبت شدم یه سری حرفها هم نباید میزدم زدم دو هفته ست به خودم لعنت میفرستم میخوام از این به بعد بیشتر شنونده باشم تا گوینده انشالله که بتونم باز کند نزنم😑😑😑

میدونی من تعجبم ازینه که چند وقته کاملا یه آدم دیگه شدم هر رفتاری تو گذشته میگردم الان کاملا برعکسش ...

ببین حالا چیزی که من خودم از جلسه های تراپیم متوجه شدم اینه ک هیییچ مشکلی به شبه اتفاق نمیوفته. به چشم ظاهری تو یه شبه عوض شدی ولی خیلی چیزا از گذشته کم کم توی مغزت روی هم جمع شدن که حالا یا استپ کرده یا داره فرمان برعکس میده. میدونی چی میگم؟  اتفاقا خوبه جلسه های تراپی به اینه ک ریشه یابی میکنه و دلیلشو بهت میگه وگرنه ظاهزی ک ادم خودش داره میبینه داره چه اتفاقی میوفته

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤