2777
2789
عنوان

با دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 75 پست
بخاطر شخصیت خانوادگیت و محترم بودن خانوادتاونم معلومه الدنگه میگه برو سم بده بکش.بابات نباید فحش بدی ...

یعنی چی الندگه یعنی از بابامم بدتره؟؟؟ 

گفت بهش سم بده پرتش کنین تو خیابون این چیه  

بابام خیلی ازیتمون کرد خیلی منم فحشش دادم 

علتشو لازم نیست با جزئیات بگی، بگو تفاهم نداشتن

اخه تو مراسم خاستگاری میگه بگو پدرت بیاد 

ما از دست بابامون فراریم 

نمیشه بیاد 

منم باید میگفتم که راستش پشیمون نیستم چوم به نظرم الان گفتم بهتر بود میدونم ابروم رفت اما حقیقت زندگیم همینه بخدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی چی جواب میده؟ میگه چون تو پدرت خوب نیست حسودی میکنی. گلم اشتباه کردی راز زندگیتو بهش گفتی با ...

من که کاری باهاش ندارم انچنان هم دوستش ندارم 

کلن برام بی اهمیت بود که بهش گفتم 

میخاد بدونه میخاد ندونه 

ولی کسی که واقعا دوستت داشته باشه اینارو تو سرت نمیزنه  ؟؟؟؟؟؟

و اون زمان ب فرض بزنه من کات میکنم باهاش 

خب جریان طلاق شون باید بدونه که فکر نکنه ما الکی از دست بابامون فرار کردیم ی شهر دیگه

به اون چه بدونه عزیزم هنوز رسمی نیستین میگی مشکل داشتن طلاق گرفتن کسی الکی طلاق نمیگیره که

اخه تو مراسم خاستگاری میگه بگو پدرت بیاد ما از دست بابامون فراریم نمیشه بیاد منم باید میگفتم که راست ...

اصلا نمیخوای پدرت توی مراسم باشه؟ 

با پدرت صحبت کن، بگو یه تیپ خوب بزنه و بیاد به نظرم 

هم پدرت خوشحال میشه (درسته اذیت شدی از دستش عزیزدلم اما خب پدره و ممکنه با همین احترام گذاشتنا تغییر کنه) همم اینکه همین دوست پسرت میفهمه برای خانواده ارزش قائلی و فردا حساب میبره 

البته باز خودت بهتر میدونی 

اصلا آبروت نرفته عزیزم، نگو 

هر کسی مشکلاتی داره 

هیچ وقت به پارتنرتون از خانواده بد نگین 

اولا که ممکنه ناراحتی موقتی باشه اما تا ابد تو ذهن اون می مونه 

و دوم اینکه خیلی ببخشید البته چماق میشه تو سرتون

حتی اگه اونم از خانوادتون  گله کرد بهش بگید اونا خانواده من هستند درجای خودشون محترم تو هم جایگاه خودت رو داری تو زندگیم و سعی کن مشکلت رو خودت با اونا حل کنی

چرا هیچ وقت به ازدواج باهاش فکر نکنم؟؟؟ اخه چرا؟؟؟

اولا که گفتی دوسش نداری 

دوما ممکنه بعدا این نقص ها رو تو زندگی به روت بیاره 

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

اره میدونم ولی فقط به خودش گفتم خودش فقط بدونه خودشم خانوادشو میشناسه نمیره به ننش بگه پدرش اینه ی چ ...

همون خودش ممکنه بگه

در مورد خانواده ات حتی به صمیمی ترین شخص هم بد نگو

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
من که کاری باهاش ندارم انچنان هم دوستش ندارم کلن برام بی اهمیت بود که بهش گفتم میخاد بدونه میخاد ندو ...

نگو کسی که دوستت داره تو سرت نمیزنه گلم تو دعوا حلوا پخش نمیکنن که بالاخره از رو عصبانیت به روت میاره شرایطتتو. کات کن بره. به بعدی‌ها هم نگو. به خاستگارات نگو. 

اصلا نمیخوای پدرت توی مراسم باشه؟ با پدرت صحبت کن، بگو یه تیپ خوب بزنه و بیاد به نظرم هم پدرت خوشحال ...

اره نمیخوام پدرم باشه چون پدرم سرم اونو و منو میبره بعد بابام زن داره بچه داره 

بعد طلاق مادرم ما فراری شدیم با مامانم هیچکس هیچکس نداریم 

برا همین الان گفتم نخاستم بعدا بفهمه ولی فقط ب خودش گفتم بنظرت ب خانوادش میگه؟ 

شاید ی چیزا بگه اما مطمعنم جوری نمیگه که اونا نیان جلو البته اگه واقعا منو میخاد چون خانوادش میشناسه

2810