2777
2789

دخترخالم چند روزی اومده پیشم بمونه از روز اول که اومد میگفت ناخن پام رفته توی گوشت (کلا هممون خانوادگی اکثر وقتا ناخنمون میره توی گوشت) و درد داره و اینا

دیشب میگفت خیلی درد دارم کرمش افتاده بود به جونش پاشد گفت درش میارم الان با ناخنگیر و اینا گوشه ناخنشو چید گفت نصف بیشترشو درآوردم حالا هر وقت شد بریم کلینیک پوست

دیشب تا صبح تو خواب ناله میکرد صبح پاشد گفتم چت بود گفت ناخنم صبرمو بریده دیشب میخورد به تشک یا پتو جونمو میگرفت گفتم کو ببینم 

گوشه ناخنش ورم کرده قرمز شده اونجایی که از گوشت درآورده عفونت هم داشت یکم تا جایی که طاقت داشت براش فشار دادم تخلیه کردم یه سفالکسین ۵۰۰ هم خورد که عفونتش خشک بشه الان هنوز درد داره جوری که نمیتونه انگشتشو موقع راه رفتن بزاره زمین 

بعد از این گذشته موقعی داشتم عفونتشو خالی میکردم دیدم اون طرف ناخنش سمت ریشه یکم سیاهه انگار 

خیلی وقت بود لاک رو پاش بود از زیر لاک سیاهی دیدم گفتم وایسا لاکتو پاک کنم الان که پاک کردم قد یه عدس روی ناخن پاش سیاه شده 

حالتون بد نمیشه عکسشو بزارم راهنماییمون کنید چش شده؟ 

کاربری دست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمت ریشه اس مگه میشه کل ناخنش ضربه نخوره فقط همون یه نقطه کوچیک ضربه بخوره ؟

بله میشه ناخن رشد کنه کم کم میاد بالا 

🧡وقتی ک یاد میگیری احساسات خودت رو کنترل کنی؛یعنی ب قوی ترین نسخه خودت تبدیل شدی.... 

ناخن رو گرد نگیرین اصلا

خط صاف باشه تیزیش رو با سوهان بگیر که اذیت نکنه و برنگرده تو گوشت

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
کار خاصی واسه اون سیاه شدگی نمیخواد بکنیم؟ استرس گرفته

ن ناخن ک رشد کنه اونم میاد بالا بعد با ناخن گیر میگیره دیگ

🧡وقتی ک یاد میگیری احساسات خودت رو کنترل کنی؛یعنی ب قوی ترین نسخه خودت تبدیل شدی.... 

2810