2777
2789
عنوان

اونایی که پسر بزرگ دارن اقایون هم نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 110 پست
خب بدن زن یادآور و محرکِ رابطه جنسیه تو ذهن مرد.نمی‌دونم چرا نه میرید مطالعات روانشناسی بکنید، نه پز ...

بنده خودم پزشک هستم 

مطالعات روانشناسی هم داشتم فعلا بچه دار نشدم که بخوام ذهنم رو انقدر درگیرش کنم

هرکس هم یه سبک زندگی متفاوت داره 

ترجیح میدم راحت زندگی کنم تا اینکه بخوام تو خونه هم حجاب بگیرم 

منظورم بچه تو شکم زنه بود

آها سقط کرده خود دادگاه برگه داده چون حرام زاده بوده

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بدن زن یادآور و محرکِ رابطه جنسیه تو ذهن مرد.نمی‌دونم چرا نه میرید مطالعات روانشناسی بکنید، نه پز ...

حالا ما زنیم و نمی‌فهمیم به تو چه مردک ؟

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
میتونی یه سرچ تو گوگل بزنی🙂اجمالا بدون که سطح تستوسترون تو دوران بلوغ به حدی میرسه که بیش از اونکه ...

نه باابا!!

خب غریزه جنسی رو بالا ببره

اونوقت این باعث میشه پسر به مادرش تجاوز کنه 

خب اینکه برای همه پسرها اتفاق میوفته اینجور که تو دودوتا چارتا میکنی پس همه ننه  ها یه زمانی توسط پسراشون به چخ رفتن یا خواهند رفت

فکر مریضت رو درمان کن

والا شیر نر وقتی بزرگ میشه از گله میره تا با مادرش جفت گیری نکنهگاو نر هیچ وقت با مادرش جفت گیری نمی ...

کی گفته؟!😳

دقیقا شیر نر با پدرش مبارزه می‌کنه و رئیس همون گله میشه.

اتفاقاً بنا بر قانون بقا ی ژنوم، ترجیح میده با اعضای خانواده خودش جفت گیری کنه و ژنوم خودشو اعضای خانواده ش که شبیه خودشه، تکثیر و نگهداری کنه.

قانون جنگل که میگن، یکیش همینه

ای مرتیکه ی کثیفاسمتو زدی دخترخوب ولی این ادبیات کثیف مردونه نشون میده یه مرد هیزی

😑😑😑😑

هم کم اطلاعی ، هم در برابر اطلاعات مقاومت می‌کنی، هم بی ادبی 

من زن هستم . محض اطلاع تون پزشکم هستم

آنکس که نداند و نداند که نداند ، در جهل مرکب ابد الدهر بماند 

یه تنه جواب همه رو هم میدی

بابا مجوز روانشناسی رو هم که دادن به خودتون بروخودت بخون روانشناسی من درآوردیتون رو که هیچ جی دنیا قبولش ندارن بعد بیا برای بقیه تز بده

بنده خودم پزشک هستم مطالعات روانشناسی هم داشتم فعلا بچه دار نشدم که بخوام ذهنم رو انقدر درگیرش کنمهر ...

چه جالب خوش بختم چون منم پزشکم 🙂 البته متاهلم و بچه هم دارم

از شما بعیده خانم دکتر 

واقعا چرا هم رنگ جماعت می‌شید و اطلاعات علمی خودتونو ما دیده میگیرید؟؟؟

شایدم چون دلتون میخواد «راحت» باشید، از مطالب علمی چشم پوشی میکنید...

نه باابا!!خب غریزه جنسی رو بالا ببرهاونوقت این باعث میشه پسر به مادرش تجاوز کنه خب اینکه برای همه پس ...

واقعا نمی‌فهمی یا نمی‌خوای بفهمی؟؟؟؟

من گفتم همه به مانرشون تجاوز میکنن؟؟؟

مگه حیوانن؟

میگم مادری که با پوشش نا مناسب بگرده، باعث میشه حتی برای یک لحظه ،پسرا  حس بدی رو تجربه کنن...همین...

چه جالب خوش بختم چون منم پزشکم 🙂 البته متاهلم و بچه هم دارماز شما بعیده خانم دکتر واقعا چرا هم رنگ ...

خوشبختم 

منم متاهلم ولی فعلا قصد بچه دار شدن ندارم چون تازه وارد کار شدم

صرفا همرنگ جماعت شدن نیست واقعا اینو متوجهم که اندامخانم تداعی کننده رابطه جنسیه ولی فکرنمیکنم این راجع به مادر هم صدق کنه 

شایدم بخاطر راحتی خودمه... به هرحال منم یه ادمم که حق زندگی دارم

یه تنه جواب همه رو هم میدیبابا مجوز روانشناسی رو هم که دادن به خودتون بروخودت بخون روانشناسی من درآو ...

خیابان دیگه هم همین حرفای منو زدن تو همین تاپیک 

ولی از ترس شما بی ادب ها و بی حیا ها، ول کردن رفتن.

منم از سر دلسوزی جواب دادم.

برو ببین چیا برا من نوشتن تو همین تاپیک....

برید با همین فرمون پیش برید...

2810