2777
2789
عنوان

بنظرتون12واحذ کم نیست💔🥺

133 بازدید | 25 پست

این ترم ۱۵واحد برداستم ۳تا تخصصی که میشد ۷واحد

۳تا عمومی فارسی زبان و اندیشه

من کلن زبان خیلی ضعیفم و چون بغذ حذف اضافه برداشتم چن جلسه عقب موندم و چون درگبر دروس تخصصیم بودم نشد ک خودمو برسونم و الان فک میکنم هیچیی نمیفهمم و حتی دقیق با روال کاراستادمون اشنا نیستم

میگم زبان حذف کنم اخه ۱۲تا خیلی کم نیست؟؟🥺 هنوز اگر شانس بیارم یکی از دروس تخصصیام نیوفتم.

اینم اضافه کنم تا 20واحد مجاز بودم بردارم ولی هرکارکردم نشد ینی درسی نبود ک بتونم بردارم تخصصی چ خب بیشتر اونقدر عمومی خب درست نبود بردارم

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

دارم دیوونه میسم بخدا

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه از این فکرا نکن 

برا یه ترم ممکنه پیش بیاد 

اشکالی هم نداره اصلا 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

با استاد صحبت کن 

بگو چطوری خودمو برسونم خیلی نگرانم 

باید بخونی جزوه از دوستات بگیر 

پیام نور که نیستی؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
میتونی برسونی نترس چهار ماه وقته تا پایانترم من ۲۴ واحد برمیدارم میشه خوند

چطور 4ماه وقته برج 10پایانترم هست

دانشگاه ما گفته نمیذاره خودمون برداریم خودش بهمون میده

ترم اول اره ولی من ترم اول نیستم

رشتت چیه

شیمی

دیگه در حد پاس رو که میشه خوند

اینو نفهمم زبان تخصصی مث چی میمونم🥺

2810