2777
2789
عنوان

سرزده اومدن خانواده شوهر امروز

103 بازدید | 10 پست

من خواب بودم بعد خیلی بد میخوابم یعنی تا دیر وقت خوابم نمی‌بره ساعت ۸ پدرشوهرم زنگ زد که میخوایم بیایم خونتون منم که صبح کسی زنگ بزنه میگرنم عود...🥲 هیچی دیگه کوه ظرف و دویدم به شستن یکم که شستم اومدن هیچی تو یخچال نبود منم استرسی دویدم مغازه خرید کردم اومدم 

چای دوبار دم کردم.. تخم مرغ.. پنیر مربا هویج و البالو گردو زود حاضر کردم کلی هم معذرت خواهی کردم میوه خونه نبود آخه سرزده اومدن الانم رفتن🙂 دیگه همینا بود خونه بد نشد؟

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
چرا صبحونه اومدن مهمونی حالا

وقت دکترو سونو داشتن باید صبحانه میخوردن بعد میرفتن

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکال ندار کار خوبی کردی نیازم ب ریخت پاش نیس ی چای پنیر و نیمرو کافی بود استرس نداره عزیزم پیش میاد ...

از دیدن ظرفای کثیف معذب شدم خونه کاملا تمیز بود خداروشکر اما جاریم اولین بار اومده بود گفتم پشت سرم نگن شلخته اس

اصلا بدنبود

مرسی عزیزم از نظرت

از دیدن ظرفای کثیف معذب شدم خونه کاملا تمیز بود خداروشکر اما جاریم اولین بار اومده بود گفتم پشت سرم ...

یک چی بگم امیدوار باش به خودت 

دو روز پیش سفر بودیم رسیدم خونه خوابیدم از دیروز کلی لباس نشسته دارم ظرف نشسته دارم غذا درست نکردم از دیروزم بیمارستان پاتخت عروسمون بودم بستریه الانم حال ندارم تکون بخورم

فقط دعا دعا میکنم کسی مهمون نیاد

ماباید بپذیریم جایی مهمونی میریم امکان داره شرایطشون خاص باشه بیمارباشن شرایطشون جوری باشه پذیرای مهمان نباشن برای همین پیتمبر میفرمان  جایی مهمانی میرین خبربدین

یک چی بگم امیدوار باش به خودت دو روز پیش سفر بودیم رسیدم خونه خوابیدم از دیروز کلی لباس نشسته دارم ظ ...

اخی عزیزم🥲 ان شاالله بهبود پیدا کنن 

قربون همون پیامبر به خدا متأسفانه خانواده شوهرم عادت به خبر دادن ندارن یهو میگن پشت دریم .. استراحت کن سر فرصت انجام بده عزیزم 

میدونی من چون تنهام و شوهرم نیست با آرامش کارامو انجام میدم بعد دیشب حال روحیم خوب نبود گذاشتم ظرفا بمونه پدرشوهرمم پرانرژی همش میگفت خوبه از خواب بیدارت کردیم منم تو دلم حرص میخوردم 😐

بیخیال بابا

چشم😅❤