2777
2789
عنوان

حاضرید جداشید ازهمسرتون و ازایران برید مهاجرت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 69 پست
بعد با علم به اینا بچه رو می سپری به پدر؟اینجا موضوع بچه دار شدن نیست از بچه به دنیا اومده گذشتنه

بله با علم بر این حرف میزنم چون اگه یه درصد بتونم بچه رو از پدر بگیرم یه مو از سرش کم بشه هنوز پدر میتونه از زن شکایت کنه

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله با علم بر این حرف میزنم چون اگه یه درصد بتونم بچه رو از پدر بگیرم یه مو از سرش کم بشه هنوز پدر م ...

خب نمی زاییدی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
بله با علم بر این حرف میزنم چون اگه یه درصد بتونم بچه رو از پدر بگیرم یه مو از سرش کم بشه هنوز پدر م ...

چون ممکنه ازت شکایت کنن بچه رو ول می کنی به امون خدا؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اتفاقا وابستگی خیلی شدید دارم و خیلی وجدان درد در مقابلشون بخاطر اینکه اینجا کسی اذیتشون نکنه میخوا ...

کانالی که بهت دادم نگاه کن 

خب نمی زاییدی

اولش گفتم اجبار پدر بود میخواست نسلش قطع نشه نه اینکه از خاندان خان ها هستن گفت تاج و تختم دست غریبه می افته

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
چون ممکنه ازت شکایت کنن بچه رو ول می کنی به امون خدا؟

بله چون بعدش دردسر داره  پدر جنس اعلا بزنه حوصله اش سر بره میگه برم یه شکایت کنم از این بیحوصله گی در بیام

اولش گفتم اجبار پدر بود میخواست نسلش قطع نشه نه اینکه از خاندان خان ها هستن گفت تاج و تختم دست غریبه ...

طفلک پسرت تنها کسی که باید عاطفه اشو خرجش کنه 

فکر می کنه بدرد نخوره. 

نمی دونم شما از کجا به اینجا رسیدی قضاوتی هم ندارم

همین پیشنهاد اردیبهشت بمنم شد و فرقش این بود من خواهر و مادرم کانادان و پدرمم در رفت و آمد و خیلی بمن گفتن حالا که بچه نداری و متاهلم هستی ویزا گرفتن واست خیلی راحت تره به هوای توریستی میای و میمونی وبعد طلاق از راه دور فقط قبلش

به شوهرت چیزی نگو که امضا کنه واست...پیشنهاد وسوسه‌انگیزی بود و راحت بهم ویزا میدادن ولی من در اوج وسوسه ی زندگی خیلی بهتر گفتم نه ....خداروشکرم تا ۳سال آینده هم پرزیدنت جاستین تورودو اعلام کرد هیچکسو نمیگیریم

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
طفلک پسرت تنها کسی که باید عاطفه اشو خرجش کنه فکر می کنه بدرد نخوره. نمی دونم شما از کجا به اینجا رس ...

وقتی تمام زحمتتو بذاری پای کسی که برات یه دنیا ارزش داره بعد از اینکه به جایی رسید برگرده بگه میخواستی نکنی چرا ولم نکردی چی میخواستی که پام واستادی و از این حرفا به همین جا میرسه

وقتی تمام زحمتتو بذاری پای کسی که برات یه دنیا ارزش داره بعد از اینکه به جایی رسید برگرده بگه میخواس ...

هنوز نرسیده به اون سن 

چرا جلو جلو خودت می شینی رو صندلی قربانی؟

مگه شما به مادرت اینارو گفتی؟

هنوز نرسیده به اون سن چرا جلو جلو خودت می شینی رو صندلی قربانی؟مگه شما به مادرت اینارو گفتی؟

جلو جلو گفتم که بعد دلش نسوزه 

مگه باید من به مادرم بگم حتما تا تجربه بشه؟

جلو جلو گفتم که بعد دلش نسوزه مگه باید من به مادرم بگم حتما تا تجربه بشه؟

وقتی خودت همچین حرفی نزدی

چرا فکر می کنی بچه رو با عشق بزرگ کنی بدون انتظار همچین حرفی قراره بهت بزنه؟

اگه بچه هامو می بردم و تو همچین شرایطی بودم آره حاضر بودم ولی بی بچه نه.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

2810