2777
2789
عنوان

دوستم همیشه توی دانشگاه کراشه بقیس عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 2347 بازدید | 113 پست
تو قشنگتری

مرسی گلم ولی بمن توجهی نمیشه همه دنبال اونن🥴

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو خوشگلتری

همه دنبال اونن بخدا کسی سمت من نمیاد

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

همه دنبال اونن بخدا کسی سمت من نمیاد

باز بزار

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
خیلی نازی که

مرسی گلم ولی اون تایپ و کراش پسراس

اسکل کردی این که خوشگل تره نکنه جابه جاگذاشتی نظراتوبخونی شیطون

ن بخدا جدیم اون بهتره همیشه پسرا بهش پیشنهاد میدن

اسی چراجواب ندادی احساس میکنم اون خوشگله دوستته میخوای نظراتوبخونی چون واقعاخودت قشنگ تری

ن اون مو فرفریه دوستمه من اونم ک عکس با مقنعه دادم عزیزم

مرسی گلم ولی اون تایپ و کراش پسراس

نه اصلا اینطوری فکر نکن همیشه اینجوری نیست که همه پسرا از یه دختر خوششون بیاد چون نظرات باهم فرق میکنه توام اعتماد به نفس داشته باش خیلی خوشگلی که 

2810