2777
2789
عنوان

به نظرتون باید به خانواده همسرم توضیح بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 23 پست
اون رفته دیگه از این قسمتمن که دیگه بهشون سه ماهه زنگ هم نزدم. هر وقت رفتیم با همسرم منم سرسنگین میر ...

شاید بهتر باشه شما نری

چون برای اونا مهم اینه که هسرت بره 

پس سرسنگینی شما براشون مهم نیست 

تا بابت بی احترامی به خانوادت عذرخواهی نکردن تا خواهر شوهرت متوجه رفتار زشتش نشده بهتره نری 

باز خودت میدونی 

ولی راحت ببخشی روشون زیاد میشه 

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
شاید بهتر باشه شما نریچون برای اونا مهم اینه که هسرت بره پس سرسنگینی شما براشون مهم نیست تا بابت بی ...

همسرمم حرف شما رو میگی

اما امان از این دل لعنتی من

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ب خودت نگیر ، پا پیچشم نشو … گاهی وقتی ما کاری نکردیمو و ادما بر اساس احساس اون لحظشون رفتار ...

اول ممنونم که برام وقت گذاشتی

آخه الان ۴ ماه میگذره و همچنان قهریم و تازه مامانش هم امروز زنگ زده طلبکاره

در ارتباط با چیزی ک مقصر نیستید هیچ وقت توضیح ندید

اما گاهی اوقات ادم های اطرافمون خیلی حساس و زودرنج میشن

اگه واقعا دوسش دارید ی بار ک حالش خوب بود باهاش صحبت کنید و باارامش توضیح بدید

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...
اصلا زیر بار حرف زور نرو ، خیلی ریلکس و منطقی و قاطع برخورد کن

ممنون. به همسرم گفتم به اون خواهر دیگه ات که باهاش ارتباط دارم زنگ بزنم و خیلی آروم و منطقی بگم مامان و خواهرت بیخودی طلبکارن و خواهرت این رفتار رو با من کرده. میگه نه اصلا اینکارو نکن. بالاخره یه روز یه جا موقعیتش پیش میاد که بگی

در ارتباط با چیزی ک مقصر نیستید هیچ وقت توضیح ندیداما گاهی اوقات ادم های اطرافمون خیلی حساس و زودرنج ...

نه راستش دیگه دوسش ندارم. چون من ساااال ها در مقابل کارایی از این خونواده گذشت کردم که همه سرش جنگ میکنن . الان دیگه کلا بهشون سرد شدم

خواعرشوعره دیگه 

زیاد از رفتارش تعجب نکن تو محل کار 

کلا هروقت از جایی زورشون بگیره ونتونن چیزی بگن 

اسم خانواده طرفو میارن وسط 

اهایی شمایی ک اینو میخونی ،،اگه مث من هنوز یه کوچولوی خوشگل نداری از خدا میخوام هم ب شما بده هم ب من 🤗🙏🏻