2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 72764 بازدید | 1092 پست
سلام استارتر عزیز دیگه باهاش رابطه 🤦🏻‍♀️نداشته باش بهش بگو تا یه ماهه دیگه فرصت میدم بیای خواستگ ...

باشه عزیزم حتمن واسم بفرس و تگم کن مرسی

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا همش  گند کاری هاتون  رو نیندازیم گردن جو خانواده 

وزندگی 

چقد تو این سایت حرص خوردم از سادگی دخترها بگیر تا خانم های بالای ۴۰😐

کسی که تورو بخواد 

میاد خواستگاری  میگه بمون همینجوری  تا من هم کیفمو کنم 

هم خرجتو ندم😏

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
شغلش مدیر آموزشگاه فنی حرفه ایه ماشین داره ولی بدرد نخوره و داره جم می‌کنه ی ماشین خوب بخره خونه هم ...

هیچیش به درد نمیخوره والله 

نا تعهد داره نه اخلاق نه معرفت 

پولم گه الهی شکر خبرمرگش هیچی نداره ۳۵ سالشه وقت مردن قراره پولدار شه؟ 

والا قدیم اگه موقع ازدواج هیچی نداشتن داماد نهایت ۲۰ سالش بود عروس نهایت ۱۷ 

الان دور زمونه ای نیس که یه پسر ۱۳ سال بزرگتر از خودت که آش دهن سوزی هم نیس تو بخوای بگی بیا خاستگاریم و تافلان موقع وقت داری و ... 

این بیاد هم باهاش خوشبخت نمیشی 

ادمیه که نامرده 

به دخترمردم دست درازی کرده والا شوهرسابق من خیلی عوضی تشریف داشت ولی دوران عقد بااینکه مخالفتی نداشتم کاری به بکارت من نداشت میگفت بیای توخونم همه بدونن خونه شوهر رفتی بعد .... 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
دیگه تا عید فقط میتونم بهش زمان بدم ولی خودم خیلی آسیب دیدم دیگه نمیتونم ازدواج کنم بکارت ندارم

چرا نمیتونی عزیزدل من پشت پرده نصف ازدواجای الان دوختو دوزه 😄

بخاطر همچین مسئله ای میخوای پاش وایسی؟ 

شایدم اول اونکارو کرده که دیگه هرچقدرم نیومد تو مجبور باشی بمونی و همیشه سرویس بدی بی جیره مواجب 

برو دکتر یه جراحی کن و تمام 

گور پدر پدرسگش 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
اینکه دلیل نمیشه خب منم سه سال دوست بودم و رابطه داشتیم تهشم اونی ک ننش اینا گفتن نگرفت و ما ازدواج ...

مشه بگی چطوری شد ک ازدواج کردین 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بزار برات یه چیزی بگم من خو م توی رابطه 6 سالم

این که نمیاد بگیره هیچ تازه دو قورت نیمشم باقیه

اصلا بود نبود من بعد چهار سال دیگه بذا شمهم نبود منم ترکش کردم

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
مرسی عزیزم همین الان ب مامانم یکی زنک زد برای خاستگاری 🥴 پرستار متولد ۷۷

رهیچ عنوان خاستگار رد نکنی بخاطر اون احمق 

وابسته چیش شدی ول کن توروخدا اه 

خدایا یه دختر دارم بسه دیگه به من دختر نده دخترا چقد احساسی شدن 

بخدا اگه دختر من بودی روانی میشدم ازدستت نکن دیگه ولش کن بره بی خانواده حرومی رو اه 

دوست داری زن همین شی؟ من خودم بعد ۳سال دوستی عقد کردیم شرایطم افتضاح جوری ک حتی از خونه بیرونم کردن ...

طرف ۳۵ سالشههههه 

پردشو زده هنوز داره سر میدوونه 

توروخدا اینجوری راهنمایی نکنید 

چرا عجله نکنه وقتی مورد بهتر هست 

اون اقا نمیاد و نمیترسه که ایشون از دستش بره 

چراباید مورد بهترو رد کنه 

وابستگی کیلویی چنده وقتی طرف ارزششو نداره 

2810