2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 67424 بازدید | 992 پست
عزیزم فقط پست گذاشتم یه چیزیو بهت بگم اگه قرار بر این شد ترمیم کنی پیش یه دکتر حرفه ای برو پیش هر کس ...

مرسی عزیزم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

عزیزم فقط پست گذاشتم یه چیزیو بهت بگم اگه قرار بر این شد ترمیم کنی پیش یه دکتر حرفه ای برو پیش هر کس ...

البته دکتر حرفه ای هم سخته پیدا کردنش واقعن چون هیچ دکتری برای اینکار آموزش ندیده

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته دکتر حرفه ای هم سخته پیدا کردنش واقعن چون هیچ دکتری برای اینکار آموزش ندیده

اره.نمیدونم اهل کجایی ولی فک کنم تو تهران بتونی همچین دکتری پیدا کنی.اونا چون اینکارارو بیشتر انجام میدن کار بلد تر هستن

پسری که قبل از ازدواج باهات رابطه برقرار کرده به درد ازدواج نمیخوره فقط واسه نیاز جنسی دنبالته همین بهم ثابت شده که میگم

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

قیدش کامل بزن سرکاری، میدونم سخته ولی ن تماساشو جواب بده ن پیامک،اگ رابطه جنسی داشته بودی ک دیگ صدرصد قصدش ازدواج نیست چون قله رو فتح کرده و دیگ هیجانی برای ازدواج نداره میگ چ  کاریه خودشو اسیر مهریه کنه، ی دفعه ای غیب شو اگرم خیلی پیگیر شد بگو من وقت ندارم برای ی رابطه بی سرو ته صرف کنم کارای خیلی مهم تری دارم، ببین مرد هرچی بیفتی  دنبالش بهت سردتر و بی میل تر میشه راحت خودتو در اختیارش نذار

بهم میگه میام حتی چنباری هم گفتم خاستگار اومده میگه دلت میاد با کسی غیر من ازدواج کنی میگه میام خاست ...

خب تو شوهر کنی کی نیاز جنسی اونو برطرف کنه اون فقط فک خشتکشه ک مفتی میکنه بدون دنگ و فنگ تو رو خدا نده بهش دیگه تنتو رایگان در اختیارش نذار منم دانشجو بودم  تو همکلاسیم انقد از این موردا دیدم هیچکدومشون ب ازدواج ختم نشدن، از این لحظه ب بعد غیب شو تا بفمه ارزش داری 

دختر من که نمی فهممت اول اینکه زنا کردی 

بعد میگی مشیمونم ۱۹سالم بود اشتباه کردم‌

بعد میگی ماهی یکبار یا دوماه یکبار دوباره رابطه دارم رابطه ی حروم واینکه هوس اون مرد را میخوابونی دیگه براچی عجله کنه بیاد خواستگاری وعزیزم ادامه بدی حامله بشی یک حروم زاده هم رو دستت بمونه ، سقط هم کنی باز آبرو ریزیه 

دختر چکاریه توبه کن  بیشتر ازاین تو گناه غرق نشو ، خدا هرچی را منع کرده به نفع خودمونه ببین داری چه بلایی سرخودت میاری  

هرچقدرم کاربلد باشه بازم معلومه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
2810