2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 79882 بازدید | 1133 پست
عکستونو میذاری؟

گذاشتم عزیزم اینجا

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه عزیزم میام میگم اینجا

اره حضوری بهش بگو میخوام باهات حرف بزنم،جایی که جدی حرف بزنی کار به جای دیگه نکشه پارکی جایی منظورمو که میفهمی

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

من ندیدمت ببینمت🥲

توروخدا نگید عکس بذاره با این تاپیکی که زده درست نیست عکس بذاره

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

میدونم ولی اینکه هی بهت بگن ارزش خودتو پایین آوردی اشتباع کردی من نداشتم بهم دست بزنه تا قبل عقد این ...

اره راست میگی واقعن داشتم میترکیدم از غصه کسیو ندارم 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

باهاش سرد برخورد کردی چی گفت؟شغلش مگه چیه؟

ن میخام سرد باشم باهاش مدیر آموزشگاه فنی حرفه ایه

ماشاالله چه خوشگلی و به دل میشینی

مرسی عزیزم

از دیشب ۵۰ بار گذاشته گیر دادی به من؟😐

من خبر نداشتم از دیشب گذاشته،اگه خودش مشکلی نداره که هیچ🥲

هزاار ماشالا چقدر خوشگلی😍ایشالا هرچی ک خیر و صلاحته اتفاق بیفته برات گلم ❤

مرسی عزیزم

ولی انقد رو مخش نری که لج کنه نیادهااااااا. نه شل بگیر نه سفت چون پلن اولت ازدواج با این شخصه پلن بع ...

باشه عزیزم

2810