2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 34734 بازدید | 763 پست
من تو دوران دوستی یه ماچ لپ هم بهش ندادم فشار روش بود که سر ۹ ماه اومد خاستگاری حتی الانم که ۱ ساله ...

اره اشتباه کردم دارم تقاص پس میدم میدونم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا توی چندتا تاپیکات ص۱۳اینا گفتی عقدم

اونجاذسوالم چیز دیگه ای بود گفتم اگه بگم دوست پسرم بهم توهین میکنن

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

واقعا طرز فکرت اینه ؟؟ عجیبه بابا مگه قدیمههه کسی ک بخواد میخواذ و پا پس نمیکشع اونم ک نخواد معلومه ...

همین فکر هارو میکنین و میکنن که ضربه میخورن بعد با اردنگی میندازنشون دور

قدیم دیگه چیه ،آدم برا خودش ارزش قائله 

من برا ابروم و خودم ارزش قائلم نمیزارم یه نامحرم لمسم کنه که بعد معلوم نباشه بگیر باشه یا نه

این یه ریسک بزرگ تو زندگیه معلوم نیست آخرش چی بشه

دیدم عزیزم ماشالله خیلی نازو خوشگلی چرا ارزش خودتو نمیدونی؟ چرا ادامه میدی چرا نیازشو برطرف میکنی بد ...

بعدشم با خودت نگی بدبخت شدم نمیتونم ازدواج کنم 

سعی کن بشناسیش نه حرفای ظاهرش 

فردا نری ازدواج کنی آدم خوبی نباشه 

من که نمیشناسم نمیتونم قضاوت کنم گفتم دقت کنی

چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟  چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم....                                      امروز...         صدها کربلا جلوی چشمانمون است        خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟                                      به کدامین گناه؟                                                 🖤   اللهم عجل لولیک الفرج 🖤                                 
پس اونا کجا رفتن

بیرون

اسی رابطه هم داشتین؟اسی پسر وضعش چطوره چیکارست؟

مدیر آموزشگاه فنی حرفه ایه

خودت ک خیلی نازی پسر هم بد ب نظر نمیاد خواهشا ی التیماتوم بهش بدهبیاد خاستگاری خودتو دست کم نگیر خی ...

مرسی انشاللع

کدوم شهرین؟

شال شرقم

مدیر آموزشگاه فنی حرفه ایه

درامدش خوبه؟

اسی والا خیلی خوشگل 

من قیافه تورو دیدم تو ذهنم یه پسر خوشگل خوش هیکل اومد 

نه این چلغوز 

بخدا خودت حروم کردی 

فقط امیدوارم رابطه نداشته باشین

وای خدا چجور ت نسی با این بیریخت باشی

اره اشتباه کردم دارم تقاص پس میدم میدونم

هیچی نشدهههه 

سخت نگیر ب خودت من کاری با نی نی سایت و  طرز فکر خاله خان بآجیای اینجا ندارمممم ب این حرفای اینا توجه نکن 

اینم بگم من مخالف رابطه قبل ازدواجم ولی میخوام بگم الان ک شده چیکار کنی ؟؟ زندگیتو تباه کنی ؟؟؟ 

میخوای تا عید دقیقاا بهس فرصت بدی چیکار کنه همین الان پیام بده بگو همین آخر هفته بایذ بیای خونه ما خاستگاری رسمی شه ی انگشتر بندازه کم کم بقیع مراحل مثه کلی آدم دیگه 

اگه اومد ک بهتر نیومد جهنم 

اگه هم قبول نگرد این دیگه تویی داری ب خودت ظلم میکنی خطتو عوض کن راه های ارتباطی باهاش قطع کن ی مدت داغون میشی حالت بد میشه ولی میگذرخ 

و اطفااااا تو دوره ای ک تو سوگواری. ب هیچ پسری اجازه نده ب تم نزدیک شه لطفااااا اینجام اصلا تاپیک نزن دیگه اینجا همه مریم مقدس بودن 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
2810