2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 34600 بازدید | 761 پست
چقدر زشت که تو باید از اون بخوای بیاد. ارزش خودتو حفظ کن

از اول کسی ارزشی واسم قائل نشد منم ب این روز افتادم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

ی موقع هایی میگم کاش زود ازدواج میکردیم ک دچار این مسائل نشیم

خودمم مجردم

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلیا ک بکارت ندارن ازدواج میکنناصلا ربطی به اون ندارهفقط باید جوری رفتار کنی هیچی بلد نیستی

اون ناحیه کاملا راحت می‌ره داخل ولی باکره ها خیلی تنگ میدونی

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

اخه من دیگه بکارت ندارم هیچ مردی منو اینطوری نمیخاد

متاسفانه چندسال قبل میشد بگیم دختر فریب خورده و ناآگاهی کرده یک عده پسر راحت تر قبول میکردن / اما الان ک دختر و پسر ها نسبت به این روابط آگاه تر شدن دیگه انتظار ندارن کسی بگه فریب خوردیم 

اسی ولش کن فعلا این قضیه بکارت رو ، ان شالله کسی سرراهت قرار میگیره ک این موارد رو درک کنه و گذشته رو ندید بگیره 

چقد زمان می‌بره تا خوب شم چون واقعن شرایط زندگی خانوادگیم هم خوب نیست متاسفانه

شاید چند ماه 

بستگی داره چقدر قوی باشی میتونی تو اون تایم با تراپیست صحبت کنی سرگرم درس و کار بشی ولی تهش قشنگه🥰

اخه بهمن تولدمه بهم قول آیفون داده میگم اونو بگیرم حداقل بتونم بفروشمش بعدن ی کاری با اون پول کنم یا ...

تا عید صبر کن بگو فقط یه حلقه و یه عقد محضری میگیریم با برای جشنش بعد تعویض ماشین 

چن سالشه ؟ باز آبجی خوبیه ت اینه ک رابطه نداشتی من رابطه داشتم و دارم تقاص پس میدم

شب یلدا میشه ۳۶ متولد ۶۷

اره رابطه نداشتیم 

البته سنت کمه با توجه به اتفاقایی که تو زندگیت افتاده نتونسی درست تصمیم بگیری خودتو سرزنش نکن🥲

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
اگر میتونی بزار

گذاشتم صفحه ی ۸

چند سالته؟

۲۲ سالمه

بهم گفت دوست دارم باهم باشیم گفت واسه تولدت آیفون میخرم ینی دروغ گفته؟ گف ک اگه ی درصد بهم نرسیدیم ب ...

عزیزم دوختن پرده فقط یه حرفه یه کاسبیه مگه پارچه اس که بدوزه . برای 1 آیفون خودتو فروختی؟

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این منم

چقدرم خوشگلی و ازین دخترایی ک انرژیشون مثبته

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

2810