2777
2789

سلام خانومای خوشگل مشهدی..😍چهارشنبه میخام بیام مشهد..کجاهابرم بهتره به نظرتون؟؟ راهنمایی کنین مرسی خواهراااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طرقبه شاندیز کنگ کوهسنگی پارک ملت شهربازی موجهای آبی خانه داروغه آرامگاه نادر شاه آرامگاه فردوسی

گلم من دوروز فقط تو مشهدم به نظرتون کدوما مهم تر و تو اولیت هستن؟؟؟

مرسی که جواب میدی❤️❤️❤️

گلم من دوروز فقط تو مشهدم به نظرتون کدوما مهم تر و تو اولیت هستن؟؟؟مرسی که جواب میدی❤️❤️❤️

قربونت عزیزم 

جای تاریخی علاقه داری بنظرم خانه داروغه با آرامگاه نادر شاه تو شهر هستن کنار هم هستن 

آرامگاه فردوسی توس هست دوره یکم 

کجا علاقه داری عزیزم بگو که بهتر راهنمایی کنم؟

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

قربونت عزیزم جای تاریخی علاقه داری بنظرم خانه داروغه با آرامگاه نادر شاه تو شهر هستن کنار هم هستن آر ...

فدات شم من آخه ممنون

ببین دوروز که اونجام میخام یدونه تاریخی برم یدونه تفریحی یدونه موج های خروشان و زیارت حرم...

وقتم کمه اونجا...اگه لطف کنی یدونه تاریخی و یدونه تفریحی اونایی که خیلی مهم ترن بگی برم اونجا

فدات شم من آخه ممنونببین دوروز که اونجام میخام یدونه تاریخی برم یدونه تفریحی یدونه موج های خروشان و ...

عزیزم موجای خروشان نرو استاندارد نیست موجای آبی برو خیلی بهتره 

تاریخی خانه داروغه بنظرم تو شهر هم هست 

تفریحی طبیعت بخای کنگ 

ییلاق هم طرقبه هم هست 

پارک هم بخای ملت با کوهسنگی البته بنظر من ارزشش نداره بری

آرامگاه فردوسی هم اگه وقت کردی برو البته دوره یکم 

حرم اگه رفتی موزه هم برو خیلی جالبه 

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

عزیزم موجای خروشان نرو استاندارد نیست موجای آبی برو خیلی بهتره تاریخی خانه داروغه بنظرم تو شهر هم هس ...

موزه کدوم بهترهست؟؟؟؟کدوم برم اسمش چیه؟؟

ببخشی خانوم خیلی سوال پرسیدم ازتون❤️😍😍😍