2777
2789
عنوان

اگر آقایون بهتون اهمیت نمیدن😌

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 45 پست
سلام مرضی جان ببخشید منم غیرمرتبط میپرسم اما واقعا کلافه ام و به بن بست خوردم.عزیزم دخترم کلاس اوله ...

سلام عزیزم 

آخی نازی ناراحت شدم 

گریه بچه ها واقعا مادر رو عاجز میکنه 

دختر من هم اوایل پیش و کلاس اولش خیلی گریه و بیقراری داشت اما مشکلش اضطراب جدایی بود تا زمانی که من توی مدرسه بودم عالی بود تا منو نمیدید میزد زیر گریه اونم نه گریه معمولی ها به هق هق میفتاد و کبود میشد😭

چقدر من غصه میخورم 

برای پیش دبستانیش که یکبار مدرسه اش رو عوض کردم و تو مدرسه دوم تا بهمن ماه از صبح تا ظهر باهاش موندم از اواسط بهمن رضایت داد من تو حیاط باشم و یکماهی تازه اون اون موقع طول کشید تا اجازه داد بذارمش و بیام خونه 

برای اولش هم همین بساط بود کمی سبک تر 

اما همه اش گذشت 

مهم ترین کاری که شما باید بکنی اینه که باهاش راه بیای 

تازه کلاس اوله بچه اصلا نیاز به سخت گیری و پافشاری نیست

باهاش تا میتونی حرف بزن (با مهربانی) 

جایزه بگیر

یه روزایی وسط تایم مدرسه اش یهویی برو مدرسه ببینش و براش هدیه ببر بگو این به مناسبت دسته گل بودنت توی مدرسه اس 

شبها اصرار به راس تایم خوابیدن نکن یه شبهایی اجازه بده یککککککمی دیرتر بخوابه از اونطرف با مدرسه صحبت کن نیم ساعت دیرتر ببرش

تو خونه خودت رو درس خیلی باهاش کار کن نذار مباجث مدرسه براش شوکه کننده بشه

من همین کارو کردم 

تمام درسهای مدرسه دخترم رو از قبل تو خونه باهاش مرور میکنم و زمانی که معلمش درس میده آیهء من با اون درس اشناست

مثلا پریروز اول هفته تفریق فرایندی و تقریب رو معلمشون بهشون درس داد ولی من از هفته قبلش باهاش تو خونه این دو تا رو کار کردم 

حتما میدونید که ریاضی پایه دوم برای بچه ها خیلی سخته و هضم و فهمش خیلی زمان بره 

اما معلم دخترم به من گفت آیه علاوه بر اینکه خودش درس رو کامل فهمید من ازش خواستم پاشه روی تخته برای بچه ها مثال بزنه مثال هایی زد که خود من شوکه شدم 😅

البته این کار نباید به نحوی باشه که بچه فکر کنه خب من که دیگه بلدم نیازی نیست تو کلاس گوش بدم 

شما فقط باید یه مرور داشته باشید مثال هایی بزنید که توی کتاب نیومده در لفافه با اون درس آشناش کنید همین نه اینکه اصل کتاب رو واو به واو تو خونه یادش بدید

فقط حواستون باشه توی این مسیر سخت گیری و داد و دعوا نباشه که نتیجه صد در صد عکس میده 

باید سعی کنید مدرسه رو براش تبدیل به یه فضای هیجان انگیز و مهیج بکنید

با مدرسه هم صحبت کنید و یه چند تا جایزه مثل مداد و تراش و پاک کن فانتزی تهیه کنید بهشون بدید که گاهی بهش بدن 

سلام دوستم نگران نباشید معمولا سوالاتی که تو تاپیک های من مطرح میشن همه غیرمرتبط با موضوع هستند😅راح ...

خیلی ممنونم عزیزم .

خدا دخترتونو براتون حفظ کنه همیشه ان شالله 🌷 

فقط اینکه شما عکس دندان هم گرفتید ؟

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم آخی نازی ناراحت شدم گریه بچه ها واقعا مادر رو عاجز میکنه دختر من هم اوایل پیش و کلاس اولش ...

خیلی ممنونم عزیزم

واقعا گاهی آنقدر کلافه میشم که برخلاف میلم دقیقا به سخت گیری و دعوا کردنش میرسم 

صبح از لحظه ای که بیدار میشه تا لحظه ای که ببرمش گریه میکنه منم طاقتم تموم میشه.

ولی تمرین کردن درس ها پیشنهاد خیلی خوبی بود اینجوری شاید جذاب تر بشه براش مدرسه، البته همین الانم معلم خیلی ازش راضیه میگه دیکته و روخوانی و جمله سازی همش عالیه 

ولی باز بیشتر باهاش کار میکنم تا با اعتماد به نفس بیشتری بره.

مرضی جان برای پایه اول چه کتابی پیشنهاد میدی که جذاب و متفاوت باشه. الان کتاب کار دارن ولی میگم جدا از اون یه کتاب جذاب تر براش تهیه کنم پیشنهادی داری عزیزم؟؟

خیلی ممنونم عزیزم .خدا دخترتونو براتون حفظ کنه همیشه ان شالله 🌷 فقط اینکه شما عکس دندان هم گرفتید ؟

نه من عکس نگرفتم عزیزم

اما اگر لازم باشه عکس بگیرید با لباس مخصوص میگیرن و آسیبی متوجه جنین نیست🌱

خیلی ممنونم عزیزمواقعا گاهی آنقدر کلافه میشم که برخلاف میلم دقیقا به سخت گیری و دعوا کردنش میرسم صبح ...

نه نه خواهش میکنم دعواش نکن 

این بدتر میکنه اوضاع رو 

هی استرس داره که الان دعوا میشه به خودش فشار میاره بهم میریزه گریه میکنه 

صبوری کن 

بخدا من گاهی از دست بچم به مرز جنون رسیدم جوری که همسرم میگه بخدا اگر من اینکارو کرده بودم اسلایسم میکردی 😅

ولی دخترم رو اصلا دعوا نمیکنم میرم تو تراس نفس عمیق میکشم ریلکس که شدم میام باهاش صحبت میکنم و متوجه اشتباهش میشه 

در صورتی که اگر دعواش میکردم وضع فرق میکرد 

بچه یکبار دوبار سه بار از دعوا میترسه اما به مرور عادی میشه براش و اون موقع اس که مقابله به مثل میکنه و روش تو روی بزرگتر باز میشه یهو میبینی فریاد میزنه پرخاش میکنه و خب صد در صد رو از شما آموخته 

کتاب کمکی کلاس اول و دوم من از نشر منتشران و کلاغ سپید و خیلی سبز گرفتم هر سه تاش عالی بوده 

مباحث منتشران نسبت به کلاغ سپید و خیلی سبز سخت و تر و چالشی تره

دقیقا مثلا طرف میگه خیانت کرد و ولم کرده رفته بلاکم کرده ولی دوستم داره و میدونم بمن فکر میکنه البته منظورم به اکس هاست نه شوهر

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
سلام یه سوال غیر مرتبط🥲دخترم کلاس دومه و از مدرسه و معلمش خیلی خیلی راضیم. ولی سطح بچه‌ها پایینه. د ...

همسرتون راست میگه ،،،هر جا بری همینجوره ،،،دختر من کلاس نهمه بهترین مدرسه شهرمون درس میخونه ،،،بهش میگم من ازت انتظار نمره بالاترو دارم میگه بقیه بیشتر غلط نوشتن،،،، 

آره درسته اینقد مشکلات زندگی زیاد شده که اصلا نمیشه گفت مردی که چند روزه تو خودشه پس از زنش بدش میاد

بله 

امروز شوهرم تو فکر بود کلا

یعنی منو دوست نداره نه

واسه اینه که هزار تا کار داره

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

نه نه خواهش میکنم دعواش نکن این بدتر میکنه اوضاع رو هی استرس داره که الان دعوا میشه به خودش فشار میا ...

سلام لطفا سوال منم جواب بدین پسرم کلاس دومه اما اصلا تمرکز نداره برا نوشتن وخوندن املاش خیلی ضعیفه درحدی که ازروی کتاب مینویسه کلمات واشتباه مینویسه تمرکز نداره تمام فکرش پیش بازیه چطور رفتارکنم باهاش 5ساعت طول میکشه که یه صفحه بنویسه نمیدونم واقعا چطور رفتار کنم دیگه