2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی دهانی دارم

1046 بازدید | 75 پست

سلام

من بعد از اینکه دندونمو کشیدم و دندونی دیگم که چند ماه قبلش عصب کشی شده بود رو پانسمانشو عوض کردم یهو دهنم عجیب شد تاول زد و زبونم دونه زد

اون دونه تا چند ماه بود و بعد نمونه برداری فهمیدم پاپیلوماست

رفتم دکتر پاپ اسمیر دادم شوهرمم بردم اورولوژی هیچ ضایعه ای نداشت متخصص اورولوژی بهم گفت ۹۰ درصد از دندانپزشکی گرفتی چون اگر بهداشت رو رعایت نکنن امکانش هست و فقط از رابطه جنسی نیست بعد از اینکه جواب پاپ اسمیرت اومد اگر داشتی شوهرتم باید ازمایش بده نداشتی یعنی اونم نداره و فقط واکسن بزنه

و امروز جواب ازمایش پاپ اسمیرم اومد و من زگیل تناسلی ندارم فقط توی دهانم دارم و این یعنی از اون دندونپزشکی بی صاحب گرفتم

خواستم بگم خدا همه کاربرایی رو که ندونسته قضاوت میکنن و به حتم یقین میگن حتما از رابطه جنسیه و شوهرت خیانت کرده و با چیزای دیگه غیر ممکنه،نبخشه

اینقدر راحت بذر شک خیانت تو دل مردم نندازید وقتی نمیدونید

من الان پیش بهترین متخصص های زنان‌،گوش و حلق و بینی و اورولوژی رفتم همشون گفتن از دندانپزشکی گرفتی ولی تو نینیسایت خانمای پرفسور فقط میگن نه حتما از شوهرت گرفتی حنما از رابطه جنسیه و هیچ راه انتقالی نداره

عزیزانم اومدم بگم از هر تماس مشکوکی وه با پوست در ارتباطه پس مواظب خودتون باشید حتما واکسن بزنید من حتی کلنیک معنبر رفتم و این بلا سرم اومد😔

هزاران بار تعلیقی...دلم خونه از دست نی نی یار 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اه

منی که مدام میرم دندونپزشکی نباید اینو میدیدم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
امیدوارم خوب بشی❤️

ممنونم

مال من خوش خیمه ولی امکان داشت بد خیم باشه و جون من در خطر بیفته بخاطر بی مسولیتی یه دکتر بی پدر و مادر با دستیاراش

از دندونپزشکی چجور گرفتی؟؟ مگه استریل نمیکنن وسیله هارو؟!

مطمئنا نکردن یا خوب نکردن که من گرفتم

دیگه بز حاظر دزدم حاظر خودتون قضاوت کنید

من تو تاپیک قبلتون نبودم

ولی شما حق نداری بیای جنجال به پا کنی نفرین مردم کنی

چراا وقتی سفره همه زندگی و مشکلاتتون به قول خودت تو سایتی که از دید شما همه پروفسورن پهن میکنی به بقیه حق 

نظر براساس دانش ک تجربه یا شنیده هاشون میدی

حالا امیدوارم بعد چند وقت از شوهرت نا امید نشی 

و امیدوارم هرچه زودتر خوب بشی 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
2810