2777
2789
عنوان

چرا همه از من تعریف میکنن 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 44 پست
وااایی که واقعا نمیدونم چی بهت بگم فقط برات متاسفممممممم و آرزو میکنم خدا دید ویژه ای نسبت بهت داشته ...

عقب خوبی داری یعنی چی؟؟ ارزوهاتو واسه خودت ارزو میکنم

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂عقبه به معنی پیشینه هستش عزیزم یکم دایره لغاتت رو افزایش بده

برو بابا با این نوشتنت🤣🤣

تو مطب نشستم منتظره نوبتم.اینقد خندیدم رفتم بیرون دارم میخندم🤣🤣🤣🤣وای

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

زیاد خوشحال نشو منم قبلا همه بهم میگفتن چقد خوبی ازم تعریف میکردن بعد خوشحال میشدم بعد نگو دارن از خوب بودنم سواستفاده میکنن فهمیدم خوب بودن خوب نیست

دیگه اون روی خوبمو ب کسی نشون نمیدم

حالا چی شده؟ خودتو لایق نمی دونی؟یا فکر می کنی چون از نزدیک نمی شناسنت اینطوریه؟

نه برام سوال فقط همین 

بله اتفاقا من یه بار یه چیزی شد که نزدیک بود بمیرم و نشد از همون موقع حس میکنم من برای یه کار خاصی موندم 

🤷🏻‍♀️

فقط بخدا برام سوال هیچم قصد پز ندارم 

بنظرتون این خوبه؟!

یه دوستی داشتم می‌گفت همه دوست دارن و بهت کمک میکنن نمیدونم خوشحال باشم برات یا ناراحت 

نه برام سوال فقط همین بله اتفاقا من یه بار یه چیزی شد که نزدیک بود بمیرم و نشد از همون موقع حس میکنم ...

نمی دونم والا 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
زیاد خوشحال نشو منم قبلا همه بهم میگفتن چقد خوبی ازم تعریف میکردن بعد خوشحال میشدم بعد نگو دارن از خ ...

متاسفانه یا خوشبختانه از اونا نیستم که کسی سوءاستفاده کنه 

یجورایی خیری برا کسی ندارم ...هرکس کاری کنه جبران میکنم چندبرابر 

البته کمک خیر و اینا میکنم اما اینکه طرف بیاد بگه تو خوبی من هی چیز بریزم به پاش نه والا

تو خونمون هم هیچ مشکلی ندارم فقط اینکه کار خونه انجام نمیدم کمک مامانم😥🤷🏻‍♀️

2810