2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا این کارو با خودتون وخانواده هاتون میکنید. الان همسرم رفته تشیع پسر یکی از آشناهامون چقد حیف شد بیچاره خودشو اعدام کرده بود باباش و مامانش چند روزه لب به غذا نزدن هیچ خواهروبرادرش دارن دیوانه میشن. چند روزی هم توکما بود بیچاره

آبروم پیش خانوادم رفته بخاطر این مشکل

عزیز دلم آبرو چرا؟مگه کار بدی کردی؟یا دست خودته؟مگه کسی از فرداش خبر داره؟هر کودوم از ما شاید تو اینده اتفاقای مختلف برامون بیفته...

مگه کار ببخشید بیحیایی و بد کردی ک آبروت بره؟نه اصلا ولشون کن

تو برو دنبال درمان عوض این فکرا

نمیگم کار شاخی کردم و افتخار کنم منم اول بی حس شده بودم مثل تو ولی بعد اون با هر ضربه یه دردی میگیره ...

ببین من انقدر بدبختم که وقتی یه ناراحتی ای برام پیش میاد تمام عذابی که تو 20 سال زندگیم کشیدم میاد جلو چشمم و تصور کن چقدر ادم میتونه بشکنه و اذیت بشه وقتی اون همه غم و شرایط سختی که پشت سر گذاشته دوباره مثل خاطره تکرار بشن! ولی دست خودم نیست.... 

خیلی اذیت میشم، گریه میکنم، حتی گاهی وقتا دوست دارم به خودم اسیب بزنم یا چیزیو بشکنم تا آروم بگیرم

ولی میدونم یکم تحمل کنم باز شرایط عادی میشه

انسان یه ویژگی خوب داره میتونه به هرچیزی عادت کنه! اگه این ویژگی نبود شک نکن همه ما الان مرده بودیم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
عزیز دلم آبرو چرا؟مگه کار بدی کردی؟یا دست خودته؟مگه کسی از فرداش خبر داره؟هر کودوم از ما شاید تو این ...

نه ولی خب طرز نگاهشون و تفکرشون درموردت تغییر کنه خیلی بده دیگه. درمانگر خیلی رفتم یکی از یکی بی سواد تر، شما درمانگر خوب میشناسی؟ 

ببین من انقدر بدبختم که وقتی یه ناراحتی ای برام پیش میاد تمام عذابی که تو 20 سال زندگیم کشیدم میاد ج ...

آره درست میگی ولی اگه نتونی از فکرت رد بشی و عذاب بکشی همش سخته واقعا روزات تکراری میشن. 

در مورد جادو و طلسم و اینا کلا نظرتو میشه بگی

نه ولی خب طرز نگاهشون و تفکرشون درموردت تغییر کنه خیلی بده دیگه. درمانگر خیلی رفتم یکی از یکی بی سوا ...

نه من اصلا نمیشناسم کسی رو 

ولی تحقیق کن خودت رو نجات بده

یه واقعیت رو بگم؟!فک میکنی برا کسی مهمه؟بفکر خودت باش.یبار فرصت زندگی داریم.پس خودتو نجات بده.روح ها بدن ها همه چی جدا از همن و تنها کسی که میتونه تورو نجات بده خودتی

نه من اصلا نمیشناسم کسی رو ولی تحقیق کن خودت رو نجات بدهیه واقعیت رو بگم؟!فک میکنی برا کسی مهمه؟بفکر ...

آره خب ولی پس هیچکس دوست ما نیست حتی خانواده؟ پس چیکار کنیم تنهایی 

آره درست میگی ولی اگه نتونی از فکرت رد بشی و عذاب بکشی همش سخته واقعا روزات تکراری میشن. در مورد جاد ...

اره

باز خداروشکر من در لحظه ناراحتی عذاب خیلی زیادی تحمل میکنم ولی بعدش بیخیال میشم

به انرژی منفی/مثبت و فرکانس هایی که دیگران برامون میفرستن باور دارم، یعنی باور دارم حسادت و ناراحتی یه ادم از یه نفر میتونه رو زندگی طرف تاثیر بذاره! ولی همچنان تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته. 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
آره خب ولی پس هیچکس دوست ما نیست حتی خانواده؟ پس چیکار کنیم تنهایی

من آدمهایی رو از دست دادم که هیچوقت فکرشونو نمیکردم.میگفتم تااخر عمر باهامن.دوستام و فلان

یجوری زیر پا له کردن سر هیچ و پوچ که دیگه به وفای کسی جز خودت اطمینان ندارم.

در مورد سوال توعم، هر خانواده ای نه.خانواده ها متفاوتن.خودت پیگیر باش   و درمان شو.به تنهایی🙂

ارهباز خداروشکر من در لحظه ناراحتی عذاب خیلی زیادی تحمل میکنم ولی بعدش بیخیال میشمبه انرژی منفی/مثبت ...

واس این میپرسم که یه نفر بهم گفت جادو شدی ولی من نمیدونم باور کنم یا نه اصلا جادو شدن واقعیه؟ با منطق جور در نمیاد

2810