2777
2789
کسی ک اومده تاپیک بزنه واقعا قصدش نداره دنبال توجهه کسی بخواد خودکشی بلده راه هاشو نمیاد جار بزنه ...

دقیفا منم همین تاپیکو زدم قصدشو هم داشتم و ناموفق بود چون اینجا چند تا کاربر باهام تماس گرفتن و آرومم کردن!

برای خودت عذاب الهی نخر شریک نشو توی این کار

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

کسی ک اومده تاپیک بزنه واقعا قصدش نداره دنبال توجهه کسی بخواد خودکشی بلده راه هاشو نمیاد جار بزنه ...

مزخرف نگو من خودم همچین تاپیکی زدم ولی تو انگار هیج وقت تو این موقعیت نبودی و درکی از این وضعیت نداری

همه جای دنیا حتی اینکه یه نفر بخواد بهش فکرکنه براشون حیاتی و خطرناکه و سعی میکنن دنبال راه حل باشن براش 

میدونستی چندماه پیش یه رزیدنت پزشکی ایرانی میشینه و برای همکاراش کل مراحل که میخواد باهاشون خودکشی کنه رو توضیح میده همشون همینجوری به مسخره بازی میگیرن و دقیقا به همون روش خودکشی میکنه فردای اون روز و میمیره 

حتی‌ اگه یه درصدم با حرف تو نیم درصدم بخواد اینکارو کنه تا آخرعمرت چطوری میتونی زندگی کنی

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی وقتی که چیزی ازت مونده باشه

تویی ک پسری راحت تر میتونی خودت و از نو بسازی برو ورزش کن برنامه بچین برا خودت کتاب بخون خودتو درگیر مشکلات ریز زندگی کن انقد هم انرژی منفی جمع نکن فیلم های طنز نگا کن کمتر تو گوشی بچرخ از خدا کمک بخا ارامش بگیر یک لحظه مکث کن و دوباره ب زندگی برگرد همه ی ما مشکلاتی داریم ریز و درشت خیلیا افسردن شما تنها کسی نیستین ک حالش بده پس تنها نیستی خاص نیستی دنبال درمانت برو و یک استارت جدید بزن و تمام

شایدم دنبال توجه نیست شاید داره تمام تلاششو میکنه برای زنده موندن و درخواست کمک کردن

اگه همینجوری هست تاپیک بزن مشکلتو بگو کمک کنن 

نه اینکه بگی راه خودکشی بگو 

پسر خوب نمیدونم چن سالته ولی بزرگ شو و قوی باش 

انقد هم از این حرفای خودکشی نزن 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
مزخرف نگو من خودم همچین تاپیکی زدم ولی تو انگار هیج وقت تو این موقعیت نبودی و درکی از این وضعیت ندار ...

اوکی عزیزم حرف شما درست 

قصد من واقعا راه حل دادن نبود 

ولی اسی هم یاد بگیره  خودکشی راهش نیس 

و از این تاپیک نزنه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
درست میگی ولی اونطور که فکر میکنی نیست

شاید من ندونم در چه شرایطی هستی ،ولی تنهاچیزی که میدونم اینه که خودکشی تصمیم منطقی نیست .

مسئلتون حل نمیشه؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

مشکلاتتو بنویس و سعی کن جوری که میتونی حلشون کنی

اون انسان ضعیف و ناتوان درونت رو توی ذهنت بکش تا یک فرد قوی و جنگجو متولد بشه و سعی کن این فرد قوی رو به یک انسان بی‌نهایت خوشبخت و موفق تبدیل کنی

اگه همینجوری هست تاپیک بزن مشکلتو بگو کمک کنن نه اینکه بگی راه خودکشی بگو پسر خوب نمیدونم چن سالته و ...

خانم بزرگ شما که بزرگی و قوی و نمیدونم چندسالتونه تا وقتی از هیچی خبر ندارین قضاوت نکنید 

مشکلاتتو بنویس و سعی کن جوری که میتونی حلشون کنیاون انسان ضعیف و ناتوان درونت رو توی ذهنت بکش تا یک ...

ولی وقتی یه فردی که قوی شده بوده و دوباره شکست بخوره هیچکاری نمیتونه 

2810