2777
2789
چجوری میتونی به یه انسان اینو پیشنهاد بدی حتما به روانپزشک مراجعه کن فکر نمیکنی ممکنه انجام بده

وقتی شعور نباشه همین میشه خواهرم 

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

برادر برو قسمت های برنامه زندگی پس از زندگی‌که راجب خودکشی هست ببین،یکیش برنامه خانم مریم قربانی

:/

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین برو‌خودتو بنداز تو دریا 

اونوقت میبینی 

چطور برا زنده بودن تقلا میکنی 

تو‌نمیخوایبمیری 

تو میخوای اونی که درونت هس رو بکشی 

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    
چجوری میتونی به یه انسان اینو پیشنهاد بدی حتما به روانپزشک مراجعه کن فکر نمیکنی ممکنه انجام بده

کسی ک اومده تاپیک بزنه  واقعا قصدش نداره دنبال توجهه 

کسی بخواد خودکشی بلده راه هاشو  نمیاد جار بزنه 

اینم گفتم بفهمه دنیا ظالمه با کشتن خودش هیچی عوض نمیشه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
اگه بخاری دارید لوله شو در بیار اتاق درشو ببند بگیر بخواب

خانمی با این پیشناهادتون شاید ایشون واقعا همین کارو کردن و شما باعث مرگ یک نفر میشید وقتی اول صبحی ویندوزتون بالا نیومده پیشنهاد های الکی ب بقیه ندین لطفا

خانمی با این پیشناهادتون شاید ایشون واقعا همین کارو کردن و شما باعث مرگ یک نفر میشید وقتی اول صبحی و ...

انجام نمیده   کسی واقعا بخواد بکشه خودشو جار نمیزنه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
کسی ک اومده تاپیک بزنه واقعا قصدش نداره دنبال توجهه کسی بخواد خودکشی بلده راه هاشو نمیاد جار بزنه ...

شایدم دنبال توجه نیست شاید داره تمام تلاششو میکنه برای زنده موندن و درخواست کمک کردن

ولی وقتی که چیزی ازت مونده باشه

همین که داری نفس میکشی یعنی توانشو داری .

در ضمن زندگی هر انسان یه رمانه که تو الان  داری یه صفحشو میبینی ،کسی چه میدونه صفحه بعدی این کتاب چطور نوشته شده؟

خدا بخواد خودتم همت کنی ،

یروزی میرسه که به خودت افتخار میکین بابت جا نزدن ،

هر چیزی یه راه حلی داره دیگه .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

چرا دارید پیشنهاد میدید؟😨به کجا داریم میریم ما...

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

2810