2777
2789
عنوان

شما اگر همکارتون پزشک باشه

126 بازدید | 17 پست

گهگداری میرید ازش سوال پزشکی بپرسید ؟؟ 

نسخه نمینویسه ها فقط گاهی ازش سوال میپرسم 

یا یکی دوبار پیش اومده جواب سونو یا آزمایش دیده 

بنظرتون زشته؟؟ 

برا پولش نیستا چون در دسترسه  و وقت دکتر رفتن ندارم میرم پیشش نشون میدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جوگیر نیستن فشار روش زیاده

من بیمارستان کار میکردم 

همون سال اول فهمیدم اکثر بچه هایی ک خیلی با پزشکا قاطی میشدن یهو‌ شوکه شون میکرده

یاد گرفتم همیشه باهاشون جانب احتیاطو نگه دارم خیلی نزدیک نشم خیلی صمیمی نشم 

حتی ی متخصص چشممون خیلی سعی کرد باهام دوستی کنه چند بار مریض شد خونشون رفتم کمکش کردم ولی چون میدونستم اینم دقیقا همین اخلاقو داره محتاط بودم 

من بیمارستان کار میکردم همون سال اول فهمیدم اکثر بچه هایی ک خیلی با پزشکا قاطی میشدن یهو‌ شوکه شون م ...

منم با پزشکا سر و کار دارم میشه بگی چطورین و تجربتو بهم بگی؟؟

بنظرم مشکلی نیست

شما که هرروز کار پزشکی نداری

و بالاخره تو جو همکاری برای همدیگه قطعا یه کارایی می‌کنید 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من بیمارستان کار میکردم همون سال اول فهمیدم اکثر بچه هایی ک خیلی با پزشکا قاطی میشدن یهو‌ شوکه شون م ...

خب اینکه در مورد همه آدما صدق میکنه زیادی باشی زیادی میشی

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

منم با پزشکا سر و کار دارم میشه بگی چطورین و تجربتو بهم بگی؟؟

خوبن خوبن یهو ی روز از در میاد تو میرینه ب ادم و‌میره 

با مثلا تو اوجی ک داری میگی میخندی دادو میذاره سرت 

دلیل هم داره 

تو شرایطای سخت با فشار روانی زیاد درس خوندن 

در کنار اینکه مداااام از کل جامعه مورد تشویق و تمجید و احترام خیلی زیاد واقع شدن 

دانشجو ک بودم همون اول کار موقع ثبت نام چنان احترامی بهشون میذاشتن و هنوز ثبت نام نشد تا کمر جلوشونو‌خم میشدن 

تو طول دانشجویی هم هر کاری میکردن حتی حراستم اینا رو تافته جدابافته میدید و کافی بود بعد اینکه ی جا گند زدن بگن ما پزشکی ایم

خوبن خوبن یهو ی روز از در میاد تو میرینه ب ادم و‌میره با مثلا تو اوجی ک داری میگی میخندی دادو میذاره ...

خداروشکر اینا اینطوری نیستن 

ینی منم آدمی نیستم خیلی بالا ببرمشون

2810