2777
2789
عنوان

عملیم بیاین ببینین این لکه چیه روی دماغم

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نخندین عکس قبلمو باید ببینین ...🤣

خدا نکشتت😂

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
کیا میخوان عکس قبلمو ببینن؟؟؟😅

بذار من میبینم

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
اون تیکه قرمز شده آخه پوستش کامل جدا شد یعنی خوب میشه ترمیم کننده بزنم از روش چسب؟؟

دکتر به من گفت ترمیم کننده نزن تاثیری نداره منم نزدم فقط هر بار باز کردم با پد الکلی پوست های کنده شده رو تمیز کردم از روش چسب زدم

طبیعی نه ببین نوک بینیم ورم داره اونده بالا پشتش حالت فرورفته دیده میشه ورم ندک بینی بخوابه درست می ...

هرکی دیدم عمل کرده تازه بعد ی سال فرم بینی مشخص میشه الان ورمه کلا ولی قشنگ شده عزیزم من ک دوس داشتم مدلشو 

لکه روی بینی، هیپرپیگمانتاسیون یا افزایش تولید ملانین مشکل شایعی است که ممکن است بعد از جراحی بینی ایجاد شود. قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید، تغییرات هورمونی، التهاب، استرس و افزایش سن برخی از محرک های رایج ایجاد لکه روی بینی هستند

گذاشتی بلایک 

مرسی اینجا میگن انگار عمل نکردی ولی اگه عکس قبلم بزارم میفهمت

کلا ایرانی ها از دماغ خوکی و نوک تیز و این مدل خوششون میاد اونارو بیخیال. اتفاقا بینیت ورمش بخوابه کامل خیلی قشنگ میشه 

دکتر به من گفت ترمیم کننده نزن تاثیری نداره منم نزدم فقط هر بار باز کردم با پد الکلی پوست های کنده ش ...

ترمیم کننده واسه اون قسمت ک پوستش کنده شده ب شدت قرمز شده زدم . من ک تونر میزنم پد الکی داغون کرد 

2810