خواهر شوهرم سن خر خان رو داره ولی مجرده هرسال شب یلدا تولد میگیره اینقدر هم مراسمش رو طول میده نمیزاره ما عروسا خونه خانوده خودمون بریم الانم که دارم اینو مینویسم دوباره فشارم رفت بالا همون آ]هنگ مسخره شب یلدا و غیره رو باید گوش بدیم هی به شوهرم میگم پاشو بریم میگه بزار فلان کار کنیم و شام بخوریم کیک بخوریم به خدا کوفتمون میشه به خدا متنفرم از شب یلدا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی یه سال بهانه کن بمون خونه ی خودت ..مخلفاتم بگیردورهمی بگیرید خودتون ...یک سال رفتم خونه ی خواهرشوهر م ..مادرشوهرم یک سال توسرپسرش میزد توچرا چنین کاری نمی کنی خرج نمی کنی منم زیربارنمیرم ..بدون توجه به حرفاشون یلداروخونه ی خودم بابچه هام وهمسرم جشن می گیریم ..سرشبم می خوابیم🥰
[QUOTE=361690330]بچه ها با این کاربر @yasilove ایقد بد حرف نزنین من الان فهمیدم یه عمل خیلی سخت داشته ...[/QUOTE
خیلی بانمکی😂😂😂
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
خب باشه چه ربطی داره کلا میخوان عید نوروز شب یلدا بردارن مثل یه نفر که میگفت عید برا گاو گوسفنداس من ...
غلط کرده هر کی توهین کرده.
جشنهای ملیمون بوده و خواهد بود.
من فقط جملشون رو تصحیح کردم.فقط یه ، نذاشت.معنیش عوض شده بوده.
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانهی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانهی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانهی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانهی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
[QUOTE=361690330]بچه ها با این کاربر @yasilove ایقد بد حرف نزنین من الان فهمیدم یه عمل خیلی سخت د ...
نه عذاب وجدان گرفتم عمل سختی داشته😂
ما چه میدونیم کسانی رو که امروز میبینیم، با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقهات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب میکند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشتهباشی.
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....