2777
2789
عنوان

از شب یلدا متنفرم کاش حذفش کنن از تاریخ

| مشاهده متن کامل بحث + 9784 بازدید | 346 پست
نمیشه شوهرم ناراحت میشه میگه یه سر هم شده بریم یه سر همانا و کش دادن مراسم هم همانا

به همسرت بگو تصمیمات زندگی مشترک رو هر دو باید بگیریم. 

بگو خب منم ناراحت میشم. 

شما برای عصر و شام برید پیش خانواده خودت و بعد از شام برید پیش خانواده همسرت. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سری تاپیک زده بود نامزد دارم ولی با اکسمم در ارتباطم😂وقتی بعد از تریاک شیشه بزنی نتیجه میشه این

🤣🤣 عه پس مثل اینکه فقط براش مهمه ما به اسلام دعوت بشیم 

خودش آزاده هر کاری میخواد بکنه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

واااای شما ک خووووبه من مادرشوهرم مارو مبکشوند میبرد نمیزاشت برم خونه اقوام و خانواده خودم بعد پدرشوهرم اینا سلعت ۹ میخوابن 

اونا میخوابیدن ماهم وسط رخت خوابا سوت وکور تی وی خاموش  بدون شام باید مینشستیم با مادرشوهر  هم و نگاه میکردیم 😐

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

باید وقتی دیدی سال دوم همین برنامس ب شوهرت میگفتی نه دیگ پارسال خونه مامان تو بودیم امسال خونه مامان ...

عزیزم اگه همسرم اهل سازس بود 15 سال حرص نمیخوردم سر هر چیز میگه حرف مرد ارجحیت داره هرسال به خاطر دخترم میرفتم خوش بگذره امسال دیگه نمیرم خسته شدم

عزیزم اگه همسرم اهل سازس بود 15 سال حرص نمیخوردم سر هر چیز میگه حرف مرد ارجحیت داره هرسال به خاطر دخ ...

نرو امسال بگو من میخوام برم خونه خانواوه خودم توام هرجا میخوای بری برو  مگه زورو اجباره رفت وامد

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

عزیزم ما که نمی‌تونیم چیزی رو تغییر بدیم به شوهرت ذکر و راست بگو اینبار بریم خونه مادرم 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

2810