2777
2789
عنوان

از شب یلدا متنفرم کاش حذفش کنن از تاریخ

| مشاهده متن کامل بحث + 10717 بازدید | 346 پست
ما ایرانیم ایراااااانیاون برای عرب هاس

برای مسلموناس نه عربا

ایرانی مسلمان 

الان پاکستان و... شب یلدارو مثل ما جشن میگیرن بیان بگن یلدا برای ایرانیاست ما پاکستایم پاااااکستانی

اگه ما مثل کشورای مثل آلمان و... بودیم و مهاجر پذیر بودیم و... فرهنگ های مختلف قاطی میشدن با هم فک کنم جنگ ها داشتیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه شوهرم ناراحت میشه میگه یه سر هم شده بریم یه سر همانا و کش دادن مراسم هم همانا

خوب ناراحت بشه به درک چرا برات مهم ناراحت بشه یانشه چرا اون فکرنمیکنه توهم ادمی دل دلری

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
من نظر خودم گفتم ببخشید منظورم این بود سایر جشن ها مثل یلدا و کریسمس و هالویین و نوروز و چهارشنبه سو ...

یلدای ما قدمتش حتی از کریسمس هم بیشتره 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

من عاشق شب یلدام ولی هیچوقت بهم خوش نمیگذره چون دوس دارم برم خونه مامانم ولی هر سال باید هلک و هلک برم خونه مادرشوهرم دنبال باسن اونا که کجا دلشون میخواد برن هر سالم میرن خونه مامان مادرشوهرم

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

۱ساعت اونجابمونین بعدش بگو مامانم شام دعوت کرده مامیریم اونور..سالی یه شبه دیگه ..اونم نمیشه هرسال بخاطر خواهرشوهر اونجاباشی که..ازالان به گوش شوهرت برسون 

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
جاریمم تولدش شب یلدا سهرسال باید مسخره بازی تحمل کنیم 🙄

برادر شوهر منم شب یلداست اصلاا بروی خودش نمیاره

مادرش که اصلااا از وقتی هم ازدواج کرده میپره خونه مادرشوهرش

چندسال پیش گفت بیایید تولده خونمون آش کدو پخت😐

من کلی کیک و شیرینی خریدم بردم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اخه ادم اینقدر خودخواه اگه نریم عین بچه ها ناراحت میشه

خب ناراحت بشه، اینجوری هم که شما ناراحتید. اینم مهمه دیگه، نیست؟

به شوهرت بگو چند ساله روال اینه، شب یلدا یه شبه منم دلم میخواد کنار خانوادم باشم. حالا یه چند سالی یلدا رو بریم طرف ما. بعدا یه سال درمیونش کنیم. اصلا نرید که گیر کنید

زنگم زد دعوت کنه بهش همین رو بگو، فهمیده باشه که درک میکنه. نفهمم بود که دیگه مشکل خودشه

من نظر خودم گفتم ببخشید منظورم این بود سایر جشن ها مثل یلدا و کریسمس و هالویین و نوروز و چهارشنبه سو ...

یلدا عید نیست

یه بهونه ای برای دور هم جمع شدن و شاد بودنه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نمیشه شوهرم ناراحت میشه میگه یه سر هم شده بریم یه سر همانا و کش دادن مراسم هم همانا

چرا شوهرت ناراحتی تو رو نمیبینه ولی تو اینقدر واست مهمه که اون ناراحت میشه خوب تولد اون به قول شما کش میاد خونه ی مامانت شامتو بخور بعد واسه کیک برو اونجا  

یه سال در میون کنین یه سال خونه خانوادت یه سال خونه مادرشوهر من مادرشوهرم بساط کرده بود هرسال بریم خونه اونا دیگه پارسال سفت رو حرفم وایستادم رفتم شمال خونه مامان خودم امسال مامانم به شوهرم گفت میاین شوهرم گفت مرخصی ندارم اگه نزدیک بودین حتما میومدم ولی قبل یلدا یعنی هفته دیگه میایم دیگه یلدا میریم خونه مادرشوهرم

این کاربر کلا افراطیه 🫠 بعضی وقتا فکر میکنم کرم داره که توی هر تاپیک کامنتای مذهبی جنجالی میذاره چو ...

یه سری تاپیک زده بود نامزد دارم ولی با اکسمم در ارتباطم😂وقتی بعد از تریاک شیشه بزنی نتیجه میشه این

من ایشون رو نمیشناسم. بله احتمال داره کاملا عمدی داره این کار رو انجام میده. بله حرف شما درسته و دقی ...

راستش منم کم پیش میاد به کاربری افراد دقت کنم اما ببینید دیگه چقدر بعضی ها عجیبن که آدم یادش میمونه 🫠

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
2810