2777
2789
بعد چند وقت پف صورتت خوابید ؟منم خیلی حس میکنم صورتم چاق شده و پف داره چند وقت طول میکشه تا اثرش رو ...

برای من پوستم جوش میزدم خیلی کم شده

من از بهمن شروع کردم کم کم تاثیرشو میزاره از بهمن تا بعد عید کاملا مشهود بود بستگی به اراده طرف داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری شد؟:)))

بدون حتی یه دونه جوش و لک 

قشنگ شفافیت خودش رو بدست اورد

البته من فقط قند مصنوعی رو حذف کردم به علاوه سرخ کردنی

عسل و خرما میخورم

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

چه عالی:)

اره وقتی تاثیراتش رو ببینی دیگه دلت نمیخواد سمتشون بری😂

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

گودی زیر چشم یا پف صورت داشتی قبل حذف قند؟

یادم نمیااااد💀😂😂

من ادمی ام که یدونه عکسم از خودم ندارم

ولی صورتم خیلی لاغر شده

یادم نمیااااد💀😂😂من ادمی ام که یدونه عکسم از خودم ندارمولی صورتم خیلی لاغر شده

خب دیگه ورم صورتت رفته

چشمات و رنگ روت بازتر شده:)

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
خب دیگه ورم صورتت رفتهچشمات و رنگ روت بازتر شده:)

اره همه میگفتن چه قدر سفید شدی

اینجوری بودم که وااااا من سفید بودم🫤😂

اره همه میگفتن چه قدر سفید شدیاینجوری بودم که وااااا من سفید بودم🫤😂

حالا ظاهرت قشنگتر از قبل شد؟😂

چون گفتی لاغر شدی پرسیدم:))))

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
برای من پوستم جوش میزدم خیلی کم شدهمن از بهمن شروع کردم کم کم تاثیرشو میزاره از بهمن تا بعد عید کامل ...

میوه و نان و برنج میشه خورد؟

فقط شکر و بستنی و کیک و بیسکوییت و ... اینا رو حذف کردین درسته ؟

حالا ظاهرت قشنگتر از قبل شد؟😂چون گفتی لاغر شدی پرسیدم:))))

اووووووف اره خیلی خوشگل شدمممم😚😂😂😂😂

کلا چاق بودم قبلا://الان اوکیم 

2810