2777
2789
عنوان

همونیم که شوهرم از نامزد قبلیش گفت و دو روزه جوابشو نمیدم باهاش قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 46 پست
خودت دقیقا به چی معتقدی که دوسداری سر لخت بری بیرون اخرش خوب نمیبینم چون تو اجباری حجاب گرفتی نه بخا ...

اره واقعا زیاد حجاب واسم مهم نیست اما دو دل هستم چون توی مسائل دیگه تفکراتم مذهبیه! گاهی حتی خودم دوس دارم چادری بشم اما گاهی حس میکنم حجاب مهم نیس ولی میگم خیلی معتقدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندسالته ؟ زیر بیستی ؟ چالشای ذهنت قشنگ بوی خامی و بچگی میده

با نظرت موافقم

خودشم میگه دختر خونواده داری هستم و مذهبین

ولی میگ دوس دارم سرلخت بگردم

با اینکه میدونه شوهرش قبلیه رو بخاطر همین طلاق داده

ولی فقط یه جمله ی شوهرشو بهونه گرفته ک‌ چرا درمورد قبلیه اینطوری گفت

بنظرم اینجوری پیش بری کم کم دلشو میزنی،چون زیادی مغرور شدی ب‌ خودت 

بخاطر بی حجابی از قبلی جدا شده و با تو طی کرده که شرطش حجابه تو هم قبول کردی ،حالا چرا میرنی زیرش،ین ...

ببین به خاطر فقط حجاب با من ازدواج نکرده که به دلایل های دیگه هم بوده. اونا نمیدونم همش اهل مشروب بودن معتقد نبودن نماز خون نبودن به دین اهانت میکردن و مسائل دیگه. عمده مشکلاتش با اون سر همینا بوده ولی من خانوادم دقیقا شبیه خانواده همسرمه به علاوه اینکه مثلا من مهندسم و از دختره خوشگلترم اون ناخون کار بوده از همیناشم بدش میومده

م فک میکنم می خواسته اهمیت موضوع رو برات شرح بده.. که اگه من این موضوع برام مهم نبود حاضر نمی شدم این همه خودمو به سختی بدم و یه نامزدی رو بهم بزنم و کلی دردسرهای بعدش رو بکشم.. این کارو کردم چون این موضوع برام اولویته 

به نظرم چون شما اول پذیرفتی بهتره دیگه رعایت کنی.. یه بار برای همیشه حد و حدود این موضوع رو حل کنید و دیگه در موردش بحث نکنید. 

اسی یچیز دیگه  فک کنم معنی مذهبی یودن خانواده رو نمیدونی  خلنواده ی مذهبی پایبندی متعصبانه ب نماز حجاب قران و احکام داره  به این خانواده میگن مذهبی   به هرکی ام ک حجابش کمتره زنمیگن   بی بندوبار  و نانجیب    اون دسته ی بی بندوبارا رفتارهای زننده دارن ک بهشون میگن بی بندو بار  

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

مقصر 100در100خودتی حق نداری برای شوهرت بری توقیافه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

از الان اخلاقتو درست کن شما ب هم ی قولایی دادین اگ قرار ب این بود تو بزنی زیر حرفت اونم ب راحتی میزنه اینم بهت بگم ناز کردن واسه ی روزه از روز دومم کم کم واسش عادی میشه قراره ی عمر زندگی کنی زندگی پراز بالا پایین بخوای هی زرتی قهر کنی دو روزه ازت سرد میشه 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
اسی یچیز دیگه فک کنم معنی مذهبی یودن خانواده رو نمیدونی خلنواده ی مذهبی پایبندی متعصبانه ب نماز حج ...

عزیزم من خودم واقعا با حیام و نجابت دارم. نماز خونم معتقدم ولی سر حجاب به نتیجه نرسیدم هنوز خب چیکار کنم

ببین به خاطر فقط حجاب با من ازدواج نکرده که به دلایل های دیگه هم بوده. اونا نمیدونم همش اهل مشروب بو ...

قرار نیست چون تومهندسی برینی سر بدبخت که

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
با نظرت موافقمخودشم میگه دختر خونواده داری هستم و مذهبینولی میگ دوس دارم سرلخت بگردمبا اینکه میدونه ...

اسی در ظاهر تاکید میکنه ک هم سر تر هم بهتر هم ملکه اس  ولی درواقع  فقدان اعتماو ب نفسه گ باعث این ضعف و حساسیت روی ادمی ک توگذشته بوده و حالا رفته بشه و تاکید داره ک بنده خدارو بکوبه ک هم زشته هم کارش بده  هم بی بند و باره هم بی خانوادس هم اهل پارتیه هم بی اخلاقه  😐 از طفلی یه شیطان دوسر  ساخته 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

عزیزم من خودم واقعا با حیام و نجابت دارم. نماز خونم معتقدم ولی سر حجاب به نتیجه نرسیدم هنوز خب چیکار ...

نباید حجابتو برداری شوهرت راضی نیست یه مرد دیکه گردن تو روببینه

2810