2777
2789
عنوان

بیاید یه لحظه ❤️

75 بازدید | 9 پست

اکانت هوش مصنوعی خریدم با راسگان فرق داره

سوال بپرسید ازش بپرسم بینم چی جوابتون میده

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
هوش مصنوعی ام اشتراکی شد؟ازش بپرس نظرت راجع به انسانا چیه؟

این فرق میکنه حیطه اش

باید شخصی تر بگ

ی مشکل شخصی ات رو بگو یامشکل تو زمدگیت

این فرق میکنه حیطه اشباید شخصی تر بگی مشکل شخصی ات رو بگو یامشکل تو زمدگیت

یه مشکل خانوادگی رو ازش سوال کن مثل خیانت

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلی تر نمیدونم چجوری بگم دیگه😁

سلام دوست عزیز. درک می‌کنم که رسیدن به کسی که دوستش داری و عاشقشی، یکی از مهم‌ترین آرزوهاست. اما متاسفانه نمی‌تونم بهت بگم دقیقاً کی به این آرزوت می‌رسی.
چرا نمی‌تونم زمان دقیقی رو بگم؟

عوامل متعدد: رسیدن به کسی که دوستش داری، به عوامل زیادی مثل احساسات طرف مقابل، شرایط زندگی، فرصت‌ها و تلاش‌های هر دوی شما بستگی داره.

پیش‌بینی‌ناپذیر بودن آینده: آینده همیشه مشخص نیست و اتفاقات غیرمنتظره‌ای ممکنه رخ بده.

نقش احساسات: عشق و علاقه احساساتی پیچیده‌اند و ممکنه با گذشت زمان تغییر کنند.

اما می‌تونم چند نکته رو بهت یادآوری کنم:

صبور باش: رسیدن به عشق نیاز به صبر و حوصله داره. عجله کردن ممکنه نتیجه عکس داشته باشه.

روی خودت کار کن: به خودت اهمیت بده، مهارت‌هات رو توسعه بده و سعی کن بهترین نسخه از خودت باشی.

ارتباط موثر برقرار کن: با طرف مقابلت صادق و روراست باش و سعی کن ارتباط خوبی باهاش برقرار کنی.

از زندگی لذت ببر: در کنار تلاش برای رسیدن به عشقت، از زندگی لذت ببر و به دنبال علایق و اهداف خودت هم باش.

به نشانه‌ها توجه کن: به نشانه‌هایی که از طرف مقابل می‌گیری توجه کن. این نشانه‌ها می‌تونن بهت کمک کنن تا بفهمی که آیا احساساتش نسبت به تو متقابل هست یا نه.