2777
2789
عنوان

اومدم سونو گرافی یه خانومه باشوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 91 پست
توهم عقایدتو بزار توی اون سطل زبالت دست کشیدن ب شوهرش ب مرد غریبه ک دست نکشیده خوبه یاد بگیریم سرمو ...

یکی از اونا ک تو جمع میکشه پایین و اسمشو میزاره حسادت بقیه و محبت من ب شوهرم😂

گَر نباشد رنگ رویا...به چه دل باید سپرد؟

عزیزم منم خیلی سعی کردم چشم برگردونم اما تو شوهرتو بمال جلو خانواده ی من و خواهر کوچیکم ک تازه ب بلو ...

کجاست دقیقا مالیده؟

یکسری دوستان گفتن « روابط تخت خوابشون رو درست نیست بیارن تو مکان عمومی»، البته، کاملا درسته؟!

ولی دقیقا این خانوم کجای شوهرش رو مالیده؟!

دستش رو؟ منم میکنم

لپش رو؟ منم گاهی تو جمع لپ شوهرم رو یه کوچولو میکشم

پاش رو؟ دستم روی پاش هست دیگه، گاهی ناز میکنم.

موهاش رو؟! اگه ایستاده باشم یه دستی بهش میکشم.

کلا من آدم نوازشگری ام. 

حرفای عاشقانه دم گوش شوهر؟ خیلیا این مار رو تو جمع میکنن.

از این بیشتره؟

اگه جاهای دیگر رو مالیده، من هم با شما موافقم!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه آدم یاد بگیره، با فرهنگی و بی فرهنگی آدما رو به خودشون واگذار کنه، قضاوت نکنه، از اوضاعی که بهش ...

آره بابا راست میگی اگه مثلا تو مطب سونو گرافی یکی شلوارشو کشید پایین شاشید وسط سالن فقط رومون رو برگردونیم کافیه      این که شما میگی کلاس و شخصیت اجتماعی نیست بی‌مسئولیتی اجتماعیه همه ما باید اجتماع رو محیطی امن برای عزیزانمون کنیم نه هرکی هر رفتاری کنه به ما چه   تو همون مطب اگه بچه خودتم بود و میدید میگفتی مامان روتون برگردون شاید ماهم جایی کاری کردیم برای کسی خوشایند نبوده  سختت نیست این همه ادای روشنفکری؟؟؟     کاش اول درست میخوندی بعد نظر میدادی     محبت خوبی دوستی و.....در اجتماع خوبه اما شهوت جاش تو اجتماع نیست     حتی حیوانات هم جلو هم جنسشون معاشقه نمیکنن 

دست شوهرتونو بگیرید تو جمع عاشق شوهرتون باشید ولی دیگه چیپ بازی درنیارید همه شوهرررر دارن😂😂

اونی که داره براش عادیه 

مگر اینکه رابطشون خوب نباشه خودش محبت ندیده باشه

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
آره بابا راست میگی اگه مثلا تو مطب سونو گرافی یکی شلوارشو کشید پایین شاشید وسط سالن فقط رومون رو برگ ...

بله

درست میفرمایید.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
کجاست دقیقا مالیده؟یکسری دوستان گفتن « روابط تخت خوابشون رو درست نیست بیارن تو مکان عمومی»، البته، ک ...

عزیزم من مخالف نظر شما نیستم،منم شوهرمو ناز میکنم بغل میکنم بوس میکنم   امااااا!!!!! نه تو مکان عمومی ن جایی ک پیر و جووون کوچیک و بزرگ هستن 

،بالاسر شوهرت بایستی موهاشو بمالی دست بزنی به صورتش با توجه به اینکه همه دارن نگاهت میکنن بشینی  کنارش و با صدای بلند بگی خِر خِر؟ و شوهرت اخم هم کنه تو بیخیال نشی؟ 

همسرش واقعا ادم فهمیده ای بود 

هی میگفت باشه بشین ولی ول کن نبود

خواهرم بهم گفت ابجی این زنه چرا اینطوری میکنه 

ببین چطور بود ک واسه دختر ۱۱ساله عجیب بود این کارا 

بعضیاتون خودتونو زدید ب اون راه 

روتو کن اونور !

فکر کن ندیدی!

جالبه 

پس چطور این همه بلا میارن سرتون تو این مملکت اونارو نادید نمیگیرید؟؟؟ 

عزیزم من مخالف نظر شما نیستم،منم شوهرمو ناز میکنم بغل میکنم بوس میکنم امااااا!!!!! نه تو مکان عموم ...

آهان

الان تازه شما فرمودید که شوهرشون هم خوششون نیومده، فرمودید با صدای بلند اون کلمه ها رو گفته، فرمودید همه نگاه میکردن و رفتار خانم عجیب بوده. با این توضیحات تکمیلی، صورت مسئله عوض میشه. نتیجه میگیریم که رفتارشون خارج از عرف بوده.

آهانالان تازه شما فرمودید که شوهرشون هم خوششون نیومده، فرمودید با صدای بلند اون کلمه ها رو گفته، فرم ...

کاش فیلم میگرفتم بخدا

بعضیاتون خودتونو زدید ب اون راه روتو کن اونور !فکر کن ندیدی!جالبه پس چطور این همه بلا میارن سرتون تو ...

برای اینکه اونا به ما آسیب میزنه

مثل پولای حج که خرج قر جنیفر لوپز شده!

اگ حامله س تقصیر هورموناشه😂😂😂

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
برای اینکه اونا به ما آسیب میزنهمثل پولای حج که خرج قر جنیفر لوپز شده!

میتونم یه سوال بپرسم ؟ 

اگه جلوی بچه تون این کار رو انجام بدن؟

ب قول معروف چشم و گوش بچه اتون باز نمیشه؟ 

2810