2777
2789
عنوان

تراپیستم میگه باید روزی پنج ساعت صحبت کنی و وابستم شی

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 53 پست

من نمیدونم چرا تراپیستایی ک نی نی سایتی ها میرن پیششون انقدر عجیبن🤣

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

من با تراپیسته کاری ندارم از یکی از استادات بپرس چجوری گذارش اینجور ادمی رو به سازمان روانشناسی میشه داد برو گذارش کن این ادم اصلا نرمال نیست 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزی ۵تومن یعنی ماهی ۱۵۰ میلیون تومن میخاد ازت تیغ بزنه یارو تیغ زنه با همین ۱۵۰ تومن کلی توی اجتماع ...

باورت میشه الان دو هفته اس باهاشم. همین دو هفته هشت میلیون دادم. اونم هر روز هی در میرفتم از زیر صحبت وگرنه بیشتر میشد بعد زورم از این میگیره ک صحبتای ما چته و اینکه نصفشم اون داره از زندگیش میگه😐

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤
پولکیه. بخاطر پول خودش میگه منو باید جایگیزین همه بکنی فقط با من حزف بزنی که برای هر چت ساده چندمیلی ...

بگو موافقم ولی قبلش باید این روش درمان شما رو با سازمان نظام روانشناسی در میان بذارم اگر مورد تایید بود انجامش میدم. ببین چجوری میفته به دست و پات

یادتونه چند وقت پیش تراپیسته گفته بود چاره تو فقط طلسم زدنه 😁🤭

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

چون عجیب باشه طرف میاد تاپیک میزنه میگه

خوبه ک خوبه دیگ گفتن نداره😂

باورت میشه الان دو هفته اس باهاشم. همین دو هفته هشت میلیون دادم. اونم هر روز هی در میرفتم از زیر صحب ...

وای دختر مسخرت کرده یارو داره به حماقتت میخنده بجای رودرپایسی بگو فلانی شما داری از زندگیت میگی من چرا پول میدم؟؟؟ موندم چرا پدرمادرت جلوتو نمیگیرن؟؟؟ 🤕🤦

بگو موافقم ولی قبلش باید این روش درمان شما رو با سازمان نظام روانشناسی در میان بذارم اگر مورد تایید ...

وای فرض کن نصفشم خودش داره از زندگیش میگه

من اوایل فک میکردم این چتا حساب نمیشه. ولی دو هفته نشده گفت هشت میلیونی که ریختی تموم شد. واریزی جدید بزن

بعد فهمیدم تمام چتایی ک چرتو پرت گفته هم حساب کرده. صحبتای الکی روزمره

وای دختر مسخرت کرده یارو داره به حماقتت میخنده بجای رودرپایسی بگو فلانی شما داری از زندگیت میگی من چ ...

اره عزیزم الان یک هفته اس ک جوابشو ندادم و ادامه ندادم

از یه فرد مطمئن وقت کردم فردا اینا نوبتمه

مامان بابام چه میدونن بنده خداها. اونو پولشو میدن دیگه دست خودمه پیش کی برم😂

اره عزیزم الان یک هفته اس ک جوابشو ندادم و ادامه ندادماز یه فرد مطمئن وقت کردم فردا اینا نوبتمهمامان ...

یارو گفته خونوادش پولدارن دختره هم ببخشید بچس و ساده بزار ازشون پول بکنم ولی کاش ازش به نظام روانشناسی شکایت کنی 

یارو گفته خونوادش پولدارن دختره هم ببخشید بچس و ساده بزار ازشون پول بکنم ولی کاش ازش به نظام روانشنا ...

دقیقا همین فکر رو کرده. خودمم همینو حس کردم. چون اینقدر پولکیه همش میگفت شما چندتا خونه دارید چندتا ماشین دارید. بعد همشم ربط میده به شناخت بیشتر😐 

واداداش مطمئنی تراپیسته؟ب هرچی میخوره غیر تراپیست

میگه تا اخر عمرت توی زندگیت هرچی گفتم بگو چشم زندگیت بهشت میشه. بعدم میگفت اگر مراجعه زن عاشق تراپیست مرد بشه حرف شنویش میره بالاتر و بهتز نتیجه میگیره😐فرض کننن

خاک بر سر گدا گشنش کنن

وای حالا اینکه خوبه به من میگفت که اگر مراجعه زن عاشق تراپیست مرد بشه، حرف شنویش میره بالاتر و بهتر نتیجه میگیره. حالا تو به من حس داری یا نه؟ 😐😐

اخه میدونی چیه خب من اولین تجربم بود میرفتم پیش تراپیست واقعا فکر میکردم این چیزا عادیه و برای شناخته یا چ میدونم طرف میخواد با این حرفا از زندگیم چیزی بدونه

2810