2777
2789

سلام مبارکه عکس بزار ببینیم😍

میشه دعا کنید منم مامان بشم 🥹منم تیکر بزنم بگم بلخره منم مامان شدم🥹دیگه خستم از هرماه انتظار از ناامیدی امروز بعد از ۴ روز تاخیر دوباره نشد ناامیدم باز ناامیدی شوهرم😭خدایا مارو هم ببین .ما امیدمون به خودته تو امید مایی ای خدا.

مبارک باشه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز تا امروز خیلی فرقه بتا افزایش داشته 

مبارکه عزیزم 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

ببخشید شما تست بارداری با ادرار مثبت شد ؟ازمایش خون ندادی ؟ من یک ساعت پیش تست دادم یکی پررنگ یکی کم رنگ. دارم دق می کنم  بچه دوتا دارم نمی خواستم حالم بد خرابه  میشی عکس تست تو بزاری ببینم چه جوره

معجزه شکر گزاری
ببخشید شما تست بارداری با ادرار مثبت شد ؟ازمایش خون ندادی ؟ من یک ساعت پیش تست دادم یکی پررنگ یکی کم ...

منم بی بی زدم و اولش کم رنگ بود بعد پر رنگ.اگه بارداری توکل به خدا 

2810