2777
2789
آره با دندون درآوردن رفلاکسش شدید میشه اصلا نمیخوابه

بهش استامینوفن بده اگه درد داره و کلافه هست و نمیخوابه، البته به دکترش بگو، چون بچه ها با هم فرق دارن، من به خاطر دندون در آوردن به پسرم میدم

20 ماه پسرم شیر می خورد من مثل پستونک بودم براش و یک خواب 2 ساعته پشت سر هم برام آرزو بود . و من 4 سال بعد اون قدری فراموش کرده بودم که به خواست خودم باردار شدم ...و حالا پسرم 12 ساله و دخترم 7 ساله است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفلاکس که تا ی سالگی خوب میشه معمولا. من پسرمو که از شیر گرفتم تازه تونستم ی خواب راحت کنم.با آگاهی کامل به این قضیه الان دخترم تو بغلم داره شیر میخوره و گازم میگیره.داره شش تا دندون با هم در میاره.از طرفی مریضم شده سرفه میکنه تا صبح نذاشته بخوابم همش تو بغلم داشتم میزدم پشتش.سرم داره منفجر میشه ی ساعت دیگه هم نوبت دکتر داره.بعدشم پسرمو باید برم از پیش دبستانی بیارم ظهرم نمیتونم بخوابم چون ساعت چهار پسرم کلاس داره.این چرخه همچنان ادامه داره چون احتمالا امشبم با دخترم داستان دارم باز

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
بستگی به بچه ت داره، بچه من نزدیک دوسالشه، هرچی میگذره خوابش بدتر میشه. دیشب ۲ خوابیدم، از ۶.۵ صبحم ...

برا منم اینطوریه ک میگم رفلاکس داره وگرنه چرا نباید بخابه ای خدا ی روزنه امید برام باز کن دارم دق میکنم از اصلا خوابیدن

❤️‍🔥
برا منم اینطوریه ک میگم رفلاکس داره وگرنه چرا نباید بخابه ای خدا ی روزنه امید برام باز کن دارم دق می ...

بچه من کلا کم خوابه. تو این ۲ سال یادم نمیاد شبی رو تا صبح بدون بیدار شدن خوابیده باشم

زورگو هم هست، مثلا میارمش تو هال بخوابه، نباید دراز بکشم باید کنارش بشینم به محض اینکه چشام بسته شه داد میزنه مامان نخواااااب

دیروز ۴ صبح برقا رو روشن کرده بود میگفت بازی کنیم! 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
عزیزم خوابش رو تنظیم کن، خودتو آروم کن که یکم شرایطتت بهتر بشه، از ۶،۷ صبح بیدارش کن ، بازی کنه دو ت ...

۶ ۷ بخوابه؟!

دختر من اگه ۹ بخوابه ساعت ۱ بیدار میشه کاملا شارژ و سرحال و فول انرژی

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بچه من کلا کم خوابه. تو این ۲ سال یادم نمیاد شبی رو تا صبح بدون بیدار شدن خوابیده باشمزورگو هم هست، ...

آنیا هم همینطوریه

آخه من چیکار کنم؟

بخدا حالم بده صب ب شوهرم گفتم همون ۵ ماه اول ک دوتایی بودیم فقط یادته میرفتی سرکار میگفتی تو بخاب تا ۹ گفت آره بعد گریمون‌ گرفت خدا ب من بچه داد توانشو نداد این همهههه بیدار موندن داغونم کرد 

❤️‍🔥
آنیا هم همینطوریهآخه من چیکار کنم؟بخدا حالم بده صب ب شوهرم گفتم همون ۵ ماه اول ک دوتایی بودیم فقط یا ...

عزیزممممم خدا ببخشه بهتون

میدونم درکت میکنم. منم گاهی واقعا حالم بد میشه. خانوادم نزدیکن، یه روزایی مامانم میاد دنبالش من دو سه ساعت استراحت کنم. سرکار هم میرم واقعا فشار مضاعفه. 

۶ ۷ بخوابه؟!دختر من اگه ۹ بخوابه ساعت ۱ بیدار میشه کاملا شارژ و سرحال و فول انرژی

عزیزم باید تنظیم کنید خوابش رو  دختر من نزدیک ۵ سالشه و اکثرا ۶،۷ می خوابونمش، مگر موارد استثنا پنجشنبه ها که مهمان باشیم یا مهمان داشته بلشیم و مناسب بچه ها باشه جمع، صبح هم ۶ بیداررمیشه

عزیزم باید تنظیم کنید خوابش رو دختر من نزدیک ۵ سالشه و اکثرا ۶،۷ می خوابونمش، مگر موارد استثنا پنجش ...

دختر من دو سالشم نشده، ولی به طور کلی کم خوابه. اینکه دختر شما از ۶ غروب تا ۶ صبح میخوابه یعنی ۱۲ ساعت و این یعنی خیلیییییییی! دختر شما خوش خوابه به تنظیمش نیست. من خودم بچه پرخوابی بودم و هرلحظه میتونستم بخوابم.

بچه من کلا تو ۲۴ ساعت ۱۰ ساعتم نمیخوابه. تو بهترین حالت ۱۱ شب میخوابه تا ۹ صبح، همونم ۳ بار بیدار میشه با حالت هشیاری کاااامل حرف میزنه خوابشو تعریف میکنه گاهی راه میره و برق رو روشن میکنه!

نهاینا ۱ ساعت هم ظهر بخوابه مجموع میشه ۱۰ ساعت اونم با وضعی که گفتم.

دختر من دو سالشم نشده، ولی به طور کلی کم خوابه. اینکه دختر شما از ۶ غروب تا ۶ صبح میخوابه یعنی ۱۲ سا ...

اتفاقا بچه ی منم کم خواب بود ، یعنی بچه تر که بود مثلا ۸ می خوابید تا ۵ یک ساعتی هم در طول روز می خوابید، بین شب هم بیدار میشد ، ولی من با حالت مراقبت ازش ولی بدون کلام بودم تقریبا تا بخوابه و کم کم یاد گرفت

الان که ۱۱-۱۲ ساعت پشت هم می خوابه چون از ۷ تا ۱ میره مهد، بعدم شنا و زبان و موسیقی و اسب سواری  و … کامل انرژیش تخلیه میشه و می خوابع

اتفاقا بچه ی منم کم خواب بود ، یعنی بچه تر که بود مثلا ۸ می خوابید تا ۵ یک ساعتی هم در طول روز می خو ...

خب پس امید داشته باشم، فعلا تو این ۲۲ ماه که تو خواب خیلی ناسازگاره. هر روز به زور میبرمش پارک و بیرون که هسته بشه

2810