2777
2789
عنوان

شوهر چرا اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 25 پست
ببین این یه سیاسته که خودتو بین شوهرتو و خانواده اش قرار ندی چون بیشتر مردا طرف خانواده رو میگیرن ان ...

اونم باید بفهمه هر چیزی رو نگه اون سری به پسرم میگفت ما دو روز بیشتر نمیتونم باشیم خونتون هوا ابری میشه طوفانی میشه

یه هفته براچی موند راش دوره ؟

قم زندگی میکنم بهونه حرم و اینا کلا خیلی مفت خوره و دستور زیاد میده میخوابه تا لنگه ظهر بعد میگه آش هنوز حاصر نشد پیاز داغ نکردی نعنا داغ درست نکردی رو اعصابمه انگار داره با کلفتش حرف میزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ما دور از حانواده ها زندگی میکنیم الان بیرونه میگه اومدم برو شهر خودت

خب خیلی گنده اش کردی یه شوخی دیگه اصلا این حرفارو‌نداشت شاید پدر شوهرت باهات احساس راحتی میکنه دوستت داره که برات پست میفرسته بهتر بود یه پست راجع به مردا پیدا کنی برلش بفرستی بدون اینکه به شوهرت اصلا چیزی بگی 

اونم باید بفهمه هر چیزی رو نگه اون سری به پسرم میگفت ما دو روز بیشتر نمیتونم باشیم خونتون هوا ابری م ...

نمیشه بگیم طرف مقابلمون چطور رفتار کنه ولی نحوه ی رفتار خودمون و کنترلش دست خودمون هست

بخاطر همین میگم سیایت داشته باشیم تا در شرایطی قرار نگیریم که مساله ای پیش بیاد

از طرفی خیلی هم سخت نگیر حساسیت زیاد اولین ضربه اش برای خودت هست سعی کن زیاد دلخور نشی وقتی یه چیز میگن تو هم با اونا بخندی و جدی نگیری دیگه سربه سرت نیمذارن

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
خب خیلی گنده اش کردی یه شوخی دیگه اصلا این حرفارو‌نداشت شاید پدر شوهرت باهات احساس راحتی میکنه دوستت ...

چون چند بار بهم میگفت عروس اگه خوب بود صدتاشو داشتم 

چون چند بار بهم میگفت عروس اگه خوب بود صدتاشو داشتم

خب بگه شمام بخند بگو شوهرم همینطور اگه خوب بود من صدتاشو داشتم ولی همین یه دونم‌ دیگه توش موندم حس میکنم یه گارد محکم گرفتی جلوت و هرکی هرچی میگه سریع نوک نیزه رو میکنی تو چشمش ما ادما اجتماعی هستیم با همین حرفا و شوخیا بهم نزذیک میشیم انقد همه چیو به خودت زهر نکن 

خدا لعنتش کنه بگو عرضه صدتا پسر کاشتن داشتی که صدتا عروس بخواهی ردیف کنی

از دست این مادرشوهر و خواهرشوهرم خدا لعنتشون کنه از دست حرف زدن پشت عروسا آرامش ندارن اخلاقشونو میدونما