2777
2789
عنوان

خانومایی که تاپیک قبلمو بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 77 بازدید | 27 پست
کاش شوهرمنم تکرارنکنه

شما هم یه درس درستو حسابی بده بهش که تا عمر داره یادش نره اما اگه از مجردی می‌خورده نمیتونه دست بکشه از این کار شوهر من یکی دو بار خورده بود همش

خانوادش همش میگن توام شبیه بچمونی اما فهمیدم سرسوزن من اهمیتی ندارم و فقط بفکر بچشون هستن کلا هیچیدن ...

بهش بگو باهاش این سری مجلس نمیری،اگه واقعا حضورت ،براش مهمه

باید همون بار اول،باهاش برخورد میکردی تا عادت نکنه

با خونواده همسرت هم کمرنگ شو و با سیاست برو جلو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازین بیشتر داغون شدم ک ی اقایی بهم گیرداد و ازبس شوهرم بیرون بود بخاطر حال بدش و توفضای بیرون داشتن ...

باید بهش بگی،وگرنه عادت میشه و بیشتر میخوره،بهش بگو آبروی تو آبروی جفتمونه،و لازم باشه نرو باهاش

بهش بگو باهاش این سری مجلس نمیری،اگه واقعا حضورت ،براش مهمهباید همون بار اول،باهاش برخورد میکردی تا ...

اره کاش حواسم بودو قبلش میگفتم اگر اینکارو کنی دگ جایی نمیام باهات،حالا ک نگفتم اگر بازپرسید یاخودم خواستم بگم چطور شروع کنم!!! چی بگم اصلا نمیدونم انقد بهم ریختم ک اصلا دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم 😔

بخدا حس میکنم در حقم نامردی شده بازفتار خانوادش من شبیه پدرومادرم در حقشون محبت میکردم کمک میکردم حالا این شد حمایتشون !! چطور براشون زندگی پسرشون مهم نیست من بدرک 

باید بهش بگی،وگرنه عادت میشه و بیشتر میخوره،بهش بگو آبروی تو آبروی جفتمونه،و لازم باشه نرو باهاش

کاش نمیرفتم تا اون حالو پیدا نمیکردم

من به خودم مسلط بودم انا وقتی دیدم مادرشوهرم داره بجوری برخورد میکنه واینادک همه فهمیدن داغونترشدم قاتی کردم

مادرشوهرم ی پسر توخونش داره ب اون انقد توجه‌نمیکنه نمیگ چقدمیخپره چیکارمیکنه اون شب گیرداد ب شوهرمن فکرکنم ازقصدمیکنه

میخورده من نمیگم نخوره ولی ن اینطوربشهچطور درسی؟

خب اگه مشکلی نداری با خوردنش کنترلش کن بهش بگو دوس نداری مست کنه تحقییر میشی با این کارش مخصوصا جلو جمع غرورشو هدف قرار بده بگو مسخرت میکنن میگن جنبه نداره ظرفیت نداره

اره کاش حواسم بودو قبلش میگفتم اگر اینکارو کنی دگ جایی نمیام باهات،حالا ک نگفتم اگر بازپرسید یاخودم ...

فردای مراسم ،ژست ناراحتی بگیر ،اومد سراغت ،خیلی آروم ولی محکم بگو دیگه همراهت نمیام

بگو وقتی مستی،سوژه جمعی و اعتباری برای دوتامون نمیمونه با کارات

یبار ازش فیلم بگیر ،ببینه 

شاید بهش بر خورد

اینارو‌خیلی وقت گفتم ولی بازاگربخوره زیاده روی میکنه

در این مواقع باید قبلش کاری کنی بگو اگه میخای مست کنی و آبروی منو ببری من نمیام تنها برو یا یه تهدید جدی بکن برو قهر بگو من مرد مست و ملنگ نمیخام توهم اینقد بخور که بترکه مغز پوکت وای داغ کردم

کاش نمیرفتم تا اون حالو پیدا نمیکردممن به خودم مسلط بودم انا وقتی دیدم مادرشوهرم داره بجوری برخورد م ...

عزیزم ،ارتباطت رو کمرنگ کن ،حد نگه دار 

و اگه پرسیدن چرا و اینا

راستشو بگو 

بگو رفتار همسرم درست نیست ،جسارت نباشه ولی بیزبونی کار درستی نیست و ربطی به احترام نداره ،احترام رو خودت باید بوجود بیاری

عزیزم ،ارتباطت رو کمرنگ کن ،حد نگه دار و اگه پرسیدن چرا و ایناراستشو بگو بگو رفتار همسرم درست نیست ، ...

خیلی رودارن بگم اینومیگن خب ماچیکارکنیم مامیگیم بهش یا برعکس میبینی مادرشوهرم بامن یجور دگ حرف میزنه