baraaana مدیر استارتر عضویت: 1396/04/29 تعداد پست: 843 عنوان به خاطره خدا اگه دکتر برنجیان رو میشناسید بیایید 22338 بازدید | 61 پست سلام دوستان کسی هس که دکتر برنجیان رو بشناسه؟میشه بگین کارش چطوره؟ دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!... 1396/09/04 | 14:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baraaana مدیر استارتر عضویت: 1396/04/29 تعداد پست: 843 کسی نیس؟😢 دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...
baraaana مدیر استارتر عضویت: 1396/04/29 تعداد پست: 843 یکی بیاد دیگه خیلی درگیرم دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...
baraaana مدیر استارتر عضویت: 1396/04/29 تعداد پست: 843 😢😢😢😧 دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...
تبسم27 عضویت: 1395/04/22 تعداد پست: 6353 والا نمیشناسم خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔
baraaana مدیر استارتر عضویت: 1396/04/29 تعداد پست: 843 کسی نمیشناسه ؟من مشکل تنبلی دارم میخوام دکترم رو عوض کنم کسی اینو میشناسه؟اگه نه یه دکتر که ازش نتیجه گرفتین معرفی کنید بهم دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...
کیمیا320 عضویت: 1389/02/08 تعداد پست: 3955 من پیش برنجیان میرم دکترخ وبیه همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم
baraaana مدیر استارتر عضویت: 1396/04/29 تعداد پست: 843 من پیش برنجیان میرم دکترخ وبیه میشه بپرسم مشکلتون چیه؟ دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...
کیمیا320 عضویت: 1389/02/08 تعداد پست: 3955 من خودم برای بارداری میرم هنوز نتیجه نگرفتم فقط بدیش اینه 5-5تا بیمارها میرن داخل ولی من زن داداشم تنبلی داشت پیشش میرفت باردار شدیکی دیگه ازد وستامونم مشکل داشت رفت پیش برنجیان باردار شد همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم
baraaana مدیر استارتر عضویت: 1396/04/29 تعداد پست: 843 دوستان دکتر خوب برا ناباروری ؟ دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...
کیمیا320 عضویت: 1389/02/08 تعداد پست: 3955 من مشکلی ندارم ولی باردار نمیشم 3ماهه بخاطر دوری راه دیگه نرفتم پیش کسی دیگه رفتم که نزدیک بودنتیجه نداد دوباره اینماه وقت گرفت م برم پیش برنجیان همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم
baraaana مدیر استارتر عضویت: 1396/04/29 تعداد پست: 843 من خودم برای بارداری میرم هنوز نتیجه نگرفتم فقط بدیش اینه 5-5تا بیمارها میرن داخل ولی من زن داداشم ت ... ببخشید عزیزم ولی میتونم بپرسم چه مدتی هستش که میری پیشش؟ دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...
کیمیا320 عضویت: 1389/02/08 تعداد پست: 3955 من دقیقا آذر ماه پارسال تصمیم به بارداری گرفتم تا اوایل تابستون پیشش رفتم همه نوع آزمایشی دادم نشد ....تا دکترم رو عوض کردم دکتر جدید هم گفت چون همه چیز اوکی هست برو عکس رنگی بده که اونم دادم مشکلی نبود همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم
baraaana مدیر استارتر عضویت: 1396/04/29 تعداد پست: 843 من دقیقا آذر ماه پارسال تصمیم به بارداری گرفتم تا اوایل تابستون پیشش رفتم همه نوع آزمایشی دادم نشد . ... مرسی گلم که توضیح دادیوقت دهیش چجوریه اونجا؟زود وقت میدن؟ دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...
کیمیا320 عضویت: 1389/02/08 تعداد پست: 3955 دقیقا دوستمون مشکل ناباروری داشت همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم