2777
2789
عنوان

به نظرتون اگه یه زن مردو بزنه مرد نباید اونو بزنه یا باید بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 127 پست
باشه شما ها تا حالا تو زندگی مشترکتون حتی انگشت تونم به همسرتون نخورده ،شماها خیلی خوبین ،همین جوری ...

نه والله من اصلا نزدمش اصلا زورم نمیرسه،نهایت بازی چیزی باشه به شوخی به بازوش میزنم ولی نه از حرص وعصبانیت ،چون بدش میاد میدونم 

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

انشاالله هیچ وقت نداشته باشه زندگیم همیشه گل و بلبل باشه

آخه عزیزم چنگ انداختن ی کم ی جوریه

منم با شوهرم دعوا میکنم و حقیقتا خودم دستم روش بلند میشه گاهی وقتی منو ب حد جنون برسونه‌.ماشالا زبون درازی داره

ولی چنگ برای منم قابل تصور نیست...با مشت بزن...چنگ‌ننداز آثار بجا میذاره😅

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والله من اصلا نزدمش اصلا زورم نمیرسه،نهایت بازی چیزی باشه به شوخی به بازوش میزنم ولی نه از حرص وع ...

والا منم زورم نمی‌رسه ،اونم بدش میاد ،خودشو کنترل می‌کنه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
آخه عزیزم چنگ انداختن ی کم ی جوریهمنم با شوهرم دعوا میکنم و حقیقتا خودم دستم روش بلند میشه گاهی وقتی ...

از مشت و سیلی خیلی خیلی خیلی بیشتر از چنگ بدش میاد می‌دونم جرات ندارم ،فقط مشت رو قفسه سینه اش میزنم اونم گاهی شاید ،یه هل بدمش می‌کشه منو می‌دونم 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
ممنونم گلم،جزوه هاشون چاپی هست؟یا فقط داخل تلگرام ارسال میکنن؟

داخل تلگرام می‌فرستن،به صورت فایل من دادم بیرون برام چاپ کردن وپانچ کردن