2777
2789
عنوان

چجوری توبه کنیم

172 بازدید | 18 پست

چیکار کنم ک خدا منو ببخشه؟ ذکر خاصی داره یا عمل خاصی؟ این روزا دلم گرفته ، بابت تمام گناه هایی ک چ عمدی بوده و چ غیر عمدی و خودم خبر ندارم ازش بخشش می‌خوام ، ب نظرتون خدا میبخشه؟ 

هرشب قبل خواب و صبح موقع بیداری گناهات اندازه شن های دریا باشه خدا بزرگه می‌بخشه و از ته توبه کن 

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استغفار هفتاد بندی امیر المونین با معنی بخونباورکن با خوندنش ی حس خاصی بهت دست میدهانگار تو فضایی ان ...

خوندنش پنجاه دقیقه طول میکشه

ولی اینقدر قشنگه که ارزششو داره

مطمعنم با خوندنش گریت میگیره

همینکه پشیمون هستی 

و دیگه دوست نداری کارها رو تکرار کنی 

خدا بخشیده 

خدا ارحم الراحمین هست 

و عاشق بنده هاش 

از ته دل توبه کن 

هر جوری که بلدی با خدا حرف بزن 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

هم می بخشه هم دوست داره که الان می خوای توبه کنی 

اول احکام دین و واجباتو اول وقت و کامل انجام بده بعدش برای جبران مستحباتو انجام بده

صلوات و نماز شب بهترین راهه

تو یه ماه ادم دیگه ای میشی

کار خاصی نمیخواد بعد نماز بشین با خدا خلوت کن و حرفاتو بزن از اون لحظه به بعددیگه تکرار نکن و اصلا به گذشته برنگرد اگه نیازه و میتونی جبرانش کن

توی قران اومده هر کسی توبه کند خدا رو بخشنده خواهد یافت

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

توبه کننده ها رو خدا خیلی دوست داره 

الله یحب التوابین ‌.

اتفاقا خدا سریع رضا 

یعنی به سرعت راضی میشه 

به شرطی توبه اساسی کنی و از ته دل پشیمان باشی 

در این صورت جایگاه بالایی دارید نزد خدا ‌.

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

خدا گفته میبخشم همه گناهان رابه جز شرک ونا امید شدن از حربه های شیطانه فقط توبه کن توبه. واقعی   استغفار کن واگه حق وناس گردنته حلالیت بگیر صدقه بده به مردم هر کاری که میتونی کمک کن و جبران کن خدا بهت فرصت داده شکر گذار باش که فرصت توبه راداری.خلاصه توبه کن خدا بخشنده مهربانترین هست واصلا نا امید نباش صد بار اگر توبه شکستی باز  آیی در درگه من وناامیدی نیست🤲التماس دعا 

خدا گفته میبخشم همه گناهان رابه جز شرک ونا امید شدن از حربه های شیطانه فقط توبه کن توبه. واقعی   استغفار کن واگه حق وناس گردنته حلالیت بگیر صدقه بده به مردم هر کاری که میتونی کمک کن و جبران کن خدا بهت فرصت داده شکر گذار باش که فرصت توبه راداری.خلاصه توبه کن خدا بخشنده مهربانترین هست واصلا نا امید نباش صد بار اگر توبه شکستی باز  آیی در درگه من وناامیدی نیست🤲التماس دعا 

همینکه پشیمون هستی و دیگه دوست نداری کارها رو تکرار کنی خدا بخشیده خدا ارحم الراحمین هست و عاشق بنده ...

هعی ، ممنون عزیزم ، امیدوارم همین طور باشه که میگی ❤️

2810